Aniu, ja podagrycznik usuwam ręcznie. Chyba wszystko wyrwałam, monitorowałam i było dobrze. Jeżeli na wiosnę coś wyjdzie to randapik pójdzie w ruch, tylko ten nie rozcieńczony i mała gąbeczka. Teraz moim utrapieniem jest skrzyp i odrosty lilaka.
W sprawie jeżówek odpowiem u Ciebie
Ewo z odrostami lilaka tez niestety mam problem. Przychodzi do mnie od sąsiada. Niby fajna taka zielona ściana, ale bez przesady. Niestety nie znalazłam na to sposobu.
Dopiero teraz trafiłam na Twój nowy wątek, dzieje sie dzieje i to w expresowym tempie u Ciebie .Z niecierpliwścią czekam na nowy sezon . Jako, ze jesteś expert jeżówkowy, podpowiedz mi , które poza pojedynczymi są niewybredne w kolorach różowym , kremowym, białym ?
My wykopywaliśmy bzy i to dość solidne doły były. Niestety to jak perz, rozłazi się. Ja mam małe odrosty to sobie randapem potraktuje. A jest jeszcze dzika jeżyna