Pozdrowienia poświąteczne przesyłam z życzeniami pomyślności w nowym roku.
W tym roku syn zafundował mi "choinkę z talią". To efekt zbyt późnego wyjazdu po drzewko. Już chciałam sztukowac gałązki, ale w efekcie dośc oryginalnie to wyszło.
Śliczny kwiatuszek
witam poświątecznie widzę że choineczka piękna ogród w bieli też!!!
siadłam i nadrabiam i stwierdzam że za długo mnie na O nie było!!! Chyba łatwiej będzie po prostu na bieżąco niż nadrabianie .
PS. maje kwiatuszki zgubiły wszystkie pączusie przeze mnie przestawiłam je z parapetu na inny parapet no i poleciały wszystkie!!! Więc nie przestawiaj kwiatuszka nigdzie !!!!
Marzenko no trochę by tego było- chyba bym was zanudziła....ogólnie mam kilka rodzajów - złote zwierzątka ( renifery, koniki, motylki, ważki) szklane jajka faberge ( wielkie i małe) i okrągłe szklane. Trochę sopelkow,aniołków i ptaszków wszelkich
Np jaja faberge
A, to ostrzeżenie się przyda Ewuś, dla z tych padających na klatę w śniegi....a to mi nie obce, bo ja...w nowym roku wyruszam w Dolomity...będę znowu odkurzać śniegi
Ale u mnie tego nie uczynię)
Prześliczne bombki, takie jak lubię, zwłaszcza ta w kryształkach i choinka.
I hasło na ścianie, do którego sama staram się codziennie stosować i cieszyć każdą chwilą.
A co jest napisane na obrazku poniżej?
Monika, ja kompletnie nie wiem, które bombki są "własnoręczne", a które "gotowe", jestem pod wrażeniem.
Kolejna zdolna na forum, człowiek może dostać kompleksów.
U mnie nawet bardziej biało, bo ja jednak bliżej jestem gór.