Ja jestem za brzozami
Choć amanogawy też są piękne, mam jedną i chciałabym żeby już była wieelka
Nie widziałam wcześniej tego drugiego placyku, to na basen?
Pytałaś gdzie jest u mnie placyk, gdzieś na planie jest widoczny na pierwszych stronach wątku. Dumny z M czy zrobić na nim ognisko czy grila ...
ooo krótko je przycięłas, myślisz że to pomoże z ich osmiorniczeniem? ale słowo wymyśliłam ale Ty wiesz o co mi chodzi
Jak zakwitną ładnie będę się komponować z tymi białymi doniczkami.
Musi ci uciekać powietrze, dokręć ten boczny zawór do oporu. Wszystko musisz mieć dokręcone na maksa , wtedy oprysk wytrzymuje na długo, ale oczywiście powietrze wypryskiwane z cieczą musisz uzupełniać aby było odpowiednie cisnienie
Pokrętłem przy wylocie cieczy mozesz tez regulować siłę oprysku
Aniu ja mam go dopiero od zeszłego roku - kilka razy mi podsychał w doniczce zanim go posadziłam ale kwiaty i tak były - bardzo długo - dopiero teraz jak jest w gruncie to zobaczę na co naprawdę go stać
Bogdziu Ty to zawsze mnie pocieszysz , no to tylko niech się cieplej zrobi to przesadzam, bo ostatnio pogoda nie sprzyja pracom ogrodowym
Patrycjo bardzo dziękuję za życzenia! Dla Ciebie i Rodziny również Wszystkiego Co Najlepsze .
Serdeczne Życzenia Świąteczne składam też Wszystkim zaglądającym i oby już nam się cieplej zrobiło
Dziewczyny nie będzie tak źle, myslę że rosliny tym wiatrzyskiem teraz się trochę zachartowały
a poza tym pamietacie jak u mnie w tamtym roku zmarzły na ogrodników hortki i grujecznik? startowały w maju od zera a i tak pięknie kwitły
trzeba być dobrej myśli
pięknie!!!!!
patrząc na takie fotki pragnę magnolii... ale czy w młodym ogrodzie gdzie jeszcze wiatr hula, tuje małe jest szansa że przetrwa?
Marzenko mam tez pytanie techniczne. kupiłam ten opryskiwacz marolexu jak polecałaś ale chyba coś źle robię.. czy to normalne ze co średnio 2 minuty musze pompować powietrze? i chmurka oprysku bardzo mała, każdą gałazkę musze pryskać prawie ze osobno takie słabe to... i taki mały dzyndzelek co jest z boku z napisem "0,4Mpa" to do czegoś służy?moze ja czegoś nie wciskam albo coś że to takie słabe jest?
Anna_t , Swany na razie tak wyglądają. Jakieś koślawe są, nadal mnie wnerwiają. Nie wiem gdzie postawić te doniczki, omiatam wzrokiem ogród i nigdzie mi nie pasują.