Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 08:25, 16 paź 2014

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 08:20, 16 paź 2014

Do góry
Mam pierwszy ogrodowy powazny problem ;(

Wszystko co bylo posadzone piekne sie zrobilo łacznie z choinami k , zagesciły sie wyprostowały az tu nagle zaczeły żółknąc ....bardzo , szukam przyczyny i ńie wiem.. Z Fidkiem wychodzimy nie sikał na nie....
Z miłości do bukszpanów... 08:20, 16 paź 2014

Do góry
kamasja napisał(a)

Moje wrzosy,kolor przepiękny w rzeczywistosci. Na zew. mam białe i mniej intensywny róż.

dla takiego piękne widoku, "umajonego" jesiennymi wrzosami ...można kochać jesień
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:18, 16 paź 2014

Do góry
mam pytanko ta kostka jest z bukszpanu czy z cisa
chodzi dokładnie o tą za żurawką
Moja działka na Dębowym Lesie 07:36, 16 paź 2014

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Oj, zgadzam się z Tobą. Dla mnie też jak ogród ma dużo kolorów i ciągle się zmienia, to znaczy, że żyje

No właśnie, ogrody żyją zmiennością dla mnie są piękniejsze,bogatsze

alinak napisał(a)
Ania witam na nowym forum .będę się i tu zachwycać twoim ogrodem

Witam Cię Alu i w tej przestrzeni

jola54 napisał(a)
Witaj Aniu! Jeśli nie masz takich chryzantem,dostaniesz ode mnie wiosną sadzonki. Rosną jak oszalałe, są bezobsługowe..pozdrawiam

Kilka chryzantemek,kupiłam na wiosnę,dopiero rozkwitają.Widzę chyba będzie 2 , lub 3 różowe i i 2 białe,Mam ceglastą jedną z ubiegłego roku.
Marzy mi się mocno żółta i czerwona, tak żywa,Jak takie masz, to chętnie, bo chryzantemek to ja jeszcze chcę sobie kupić,aby były na jesieni tez jakieś kolorki większe.Dziękuję , za otwarte serce, Jolu

Moja działka na Dębowym Lesie 07:28, 16 paź 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, jak cudownie spaceruje się po Twoim ogrodzie z rana Aż szkoda, że zaraz muszę zmykać z forum do swoich zajęć...

Aguś, jak dobrze,ci się spaceruje po moim ogrodzie to zapraszam częściej

Mala_Mi napisał(a)
Aniu - to szpaler z Elmshorn, było ich 13. Na nowym miejscu jest mniej.. bo się wszystkie nie zmieściły, ale jakieś 9-10.
REINE des VIOLETTES dobrego foto nie mam.
A moich fotek u siebie mieć nie musisz, bo swoich masz dużo pięknych.. Chciałam tylko pokazać, że tej róży trzeba zarezerwować trochę miejsca, wtedy pokazuje co potrafi

Fotki niech zostaną.!Ja takiego szpaleru nie zrobię,bo nie mam miejsca
Cudnie te szpaler wygląda z Elmshornek.Ale ludzie tam mają co podziwiać u Ciebie,bo ona ,jeszcze wyjątkowo długo kwitnie, tak ?Dlatego właśnie ja kupuję.

Agania napisał(a)
Znowu nowy avaterek.........ale ty masz tego kwietnego dobra, a na róże wszyscy chorujemy, są piękne w szpalerach, u ciebie też mnogość pajączków i innych bzykaczy
Pozdrawiam

Pora na motyle chyba wszędzie teraz nastała, ale to wspaniały widok patrzeć jak uwijają się na kwiatach i spijają nektar.A w te piękne słoneczne dni jest ich mnóstwo głównie na marcinkach,jeden brzęk , jak tam się podchodzi Róże w szpalerze cudnie wyglądają, ale ja nie mam takiego miejsca, więc jest jak jest.

A to taki fajny gość, prawda?? Rodzimy koliberek - Fruczak gołąbek

Mój mały skrawek ziemi 06:54, 16 paź 2014

Do góry
A ta
cubana ?

http://rosacwik-sklep.pl/pl/p/Cubana-/27

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 01:36, 16 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Pięknie !
Czy te wysokie trawy to gracki ?
Moje maja zamiar zakwitnąc niebawem,czy twoje tez ?
Rododendronowy ogród II. 00:53, 16 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Coś wspaniałego,az nie mogę uwierzyć,że ja naprawdę widziałam to zaczarowane okno
Kwiatowy ogródek Monteverde 00:42, 16 paź 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

każdą świeżo kupioną róże szczególnie na jesieni trzeba o kopczykować i nie patrzeć na miejscepozdrówka

Piękny bukiet

U ciebie jeszcze śniadki kwitną ? Czy sa różne odmiany ?
Ja dostałam 2szt z tulipanami i kwitły w porze tulipanowej,ale nie były takie dorodne jak te twoje na fotce.

Chciałam zapytać o naparstnice,masz może ?
Nie wiem co mam zrobić z tegorocznymi siewkami, już je rozsadzić w miejsca gdzie je chciałabym miec,czy dopiero wiosną. Czy one zakwitna już w czerwcu ?
Mam kilka dużych i duuuuużo malusieńkich takich które niedawno się wykluły.

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 00:24, 16 paź 2014

Do góry
Jeszcze takie trawiaste miejsce

Bardzo lubię te sznurkowe kwiatostany u miskantów

A Graciella ma takie fajowe puchacze

Odkryłam że moje Gracillimusy przygotowują sie do kwitnienia,nawet te sadzone wiosną,czy to dlatego że taka ciepła jesień ? Tez tak macie ?

I zgodnie z ideą wątku

Ogrodnik Mimo Woli cd 00:20, 16 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Gdyby nie Twoje uważne czytanie.... to bym przegapiła ten wpis.. najśmieszniejsze, że w oko mi wpadło, ile mam tam krzewów.. a przegapiłam resztę... ale się popisałam

Obejrzałam Heiditraum.... ma białe w środku jak przekwita i mniejszą ilość płatków i kolor różowy. Moją bardziej określam jak czerwony przełamany różem.. a w pąku czerwona.

Obejrzałam co się dało.. bo ekran, aparat.. przekłamuje kolory.. wiec brałam poprawki.... i duże prawdopodobieństwo że to jednak Elfrid.

Lecę Marzence podziękować...
A u siebie dziękują różyczką. Melduję, że kwiat trzyma sie już ponad 3 tygodnie ...

Dziękuje za pięknego kwiatka
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 00:08, 16 paź 2014

Do góry
A żeby nie było ,że tylko o różach, jesień w moim RRR

i sztandarowe roślinki forum

Kolorowa ściana

Kratery się rozpanoszyły,ze stożków nie widać
Trzeba je wiosną odchudzić

Okazały miskant grosse fontane

Wyższy niż samochód,ale chopin i tak mu dorównuje

Kwiatowy ogródek Monteverde 00:08, 16 paź 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)

2 lata temu Pastellę mi mróz zabrał...tak na zawsze
miałam 3 krzaczki ale nie kopczykowałam, bo niby to miałam w takim ciepłym, zacisznym miejscu
piękna u Ciebie, przepiękna

każdą świeżo kupioną róże szczególnie na jesieni trzeba o kopczykować i nie patrzeć na miejscepozdrówka
Kwiatowy ogródek Monteverde 00:05, 16 paź 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Chciałabym móc tam powiedziec.
Pozdrawiam Aniu.

Bogdziu każdy ma swoje ulubione kwiatki Ty masz rodki, ja róże i piwonie i następne, ech wszystkie
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 23:57, 15 paź 2014

Do góry
Aniu monte - Na następny sezon będę myślała o nich, kusi mnie ten mocny zapach u Fimbriaty
Póki co muszę przeszeregować moje Krewsty bo oczywiście u mnie są o wiele wyższe niż w opisie i trzeba zrobić miejsce dla nowych. Urlopu mi zabraknie
Mała Mi- właśnie razem z Fimbriatą zapisuję na zakupy przyszłego sezonu w tej szkółce
Gabrielo- oj trudno będzie się doczekać tego następnego czerwca, a ja się później zastanawiam dlaczego mam już tyle lat.... a sama podganiam ten czas
monteverde - ja cię nie wrabiam,to szacun dla twojej wiedzy
Ale już Madżenka zdaje się ,rozwiązała zagadkę

Madżen- to Ghita ,tak jak u ciebie pisałam mało jej mam

A co do Souvenira Dr Jamain, walę głowa w stół- jednego dnia sprawdzałam, miał sprzedawca 36 szt więc się nie śpieszyłam,za 2 dni kiedy już się namyśliłam co będe kupowała u niego ,wykupiono wszystkie. Za całe 7zł był.
I na dodatek odpisał mi że będzie je miał znowu następnej jesieni dopiero.

Miro- ja te gożdzikowe wygrzebałam przypadkiem, bardzo mnie zaintrgowały,nawet się łudziłam że będą pachniały gożdzikowo
Mus je przetestowac,chociaz jedną...., ale to już chyba za rok

Bogdziu-okazuje się że tutaj więcej takich chorych na różyczkę jak ja, też myślę że się czegoś ciekawego zawsze dowiemy

Życie w wiejskim ogrodzie 23:33, 15 paź 2014

Do góry
I na koniec dnia ogonek Mrówki która nie miała dzisiaj zamiaru pozować do zdjęć Dobranoc wszystkim

Ogródek Ewy 23:31, 15 paź 2014

Do góry
Dobrej nocki dla zaglądających.
Mój kawałek planety 23:17, 15 paź 2014

Do góry
wrzucam fotki, może wam coś ciekawego przyjdzie do głowy.

Moja "przyziemna" :) pasja 23:00, 15 paź 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

To ja się nie mogę jeszcze żalić i obrażać na łopatę, bo gdzie tam do końca rabat . Ale dziś mam przerwę, też.

Zakwitły, tak, jak przewidywałaś. Od niedzieli wielka zmiana

a konkretnie to jaki to miskant ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies