i przody
było busz pod trzmielinami i ciętym ,żywotnikiem
Jest: pod żywotnikiem zostały posadzone róże nn okrywowe wysadzone z donic bo w donicach chorowały i wykopałam mnóstwo roślin a wsadziłam żurawki georgia peach
No właśnie mam z tym problem, chcę posadzić pod sosnami ten rdest pokrewny, żeby szybko było, ale niezbyt ekspansywnie (boję się bluszczu)
A co ty byś dała Danusiu?
zdj. docelowo rdest na lewo i na wprost, po prawej tych tui już tam nie ma.
Obiecałam zdjęcia ze zmian
było: za miskantami jest tawuła
w trakcie, usuwanie tawuły
jest
Posadzone tuje, przesunięte Variegatusy i Gracek z lewej poszedł jako trzeci za horti
przesadzony berberys spod cyprysa na miejsce Gracka:
Ewusia .. Moźe jeszcze się wstrzymaj.... Wyglada ślicznie , to prawda.... Taka dyndająca szklana kula.. Ale póki co..żadna sikorka jeszcze do niej nie wlazła...a jak to ma byc atrapa , to chyba......dam znać , jak sikorki się odważą i zaakceptują pomysła . Ale bardzo sie cieszę ,ze sie podoba .. Mnie by sie marzyło kilka takich kul na terenie ogródka..widok pewnie bylby boski ..ale bez korzystających z nich sikorek to straci cały urok , przynajmniej dla mnie ..a może zaryzykuj .. Może Twoje sikorki maja bardziej rozwinięta zyłkę awanturniczą i akurat wlezą ??.. Bo moźe moje to jakieś cykory ??
Moje buki beda przed tujami a ty masz tam pusto moze dlatego jest taki przeswit ...... Przeciez to wcale wszystko proste nie jest dlaczego ja myslałam inaczej?