Rzeczywiście tak jest - tylko mieczyki z jednego zakupu się zgadzają - tulipany się także zgadzały. Chyba zaryzykuję - o ile mi pozwoli pojechać do szkółki
Teraz patrzę sobie na allegro na cebule jesienne i fajne oferty ma facet z okolic Krakowa - jeśli się dowiem od niego gdzie ma szkółkę to pewnie się do niego wybiorę na łowy
Dopóki z urlopu nie wróci Hania
ja wezmę się do rymowania
Hania to nasza number łan!
Zapewne przytakniecie bez dwóch zdań
Ale i Zbyszek niezłe rymy kleci
Zaraz za nim Sebek drugi, (licząc Hanię trzeci)
Marysia Kielar też nieźle rymnęła
ze strzyżenia jałowca natchnienie wzięła
Zachęcam tutaj forumowiczów
niech składanie rymów sobie poćwiczą;
bo kwiaty, ogrody to rzeczy - dla nas najważniejsze
wychwalane wierszem są jeszcze piękniejsze
Dziękuję za ponowne odwiedziny. Jestem tu zupełnie nowa choć Wasze ogrody znam już dość dobrze. Marzy mi się by mój wątek był równie interesujący jak Wasze. Pewnie nie raz będę potrzebowała Waszej pomocy i porad. To co zrobiłam do tej pory to moje pomysły i moje aranżacje. Może się to nie wszystkim spodoba ale dla mnie jest ok.
Tył ogrodu
Sebek to amfora z kula w zawijasku z bukszpanu. Jeszcze mam kilka ozdóbek rozrzuconych po ogrodzie.
No to wiem, że jak będą nowe posty to i nowe plusiki się na pewno pojawią, ale nie rozumiem do końca celu likwidacji plusików za jednym zamachem - plusiki są według mnie bardzo pomocne. No ale wątpię, aby ktoś zaznaczał wszystko, a potem mówił, że zajrzał do wszystkich nie czytając nawet nic.