Woooow balkon! A co do ogrodu: mój wujaszek rozpoczął urządzanie ogrodu na pow. 1ha 10 lat przed budową domu do której musiał dojrzeć. Wykopał staw który obsadził orzechami, założył małe arboretum z kolekcją sosen i przez 10 lat kolekcjonował inne rośliny. Jak już zbudował dom to wśród znajomych były komentarze: ten to ma kasę nie dość ze pobudował dworek to jeszcze firma przyjechała i mu gotowy ogród zrobili i Tobie życzę takiego efektu strategia świetna
Woooow balkon! A co do ogrodu: mój wujaszek rozpoczął urządzanie ogrodu na pow. 1ha 10 lat przed budową domu do której musiał dojrzeć. Wykopał staw który obsadził orzechami, założył małe arboretum z kolekcją sosen i przez 10 lat kolekcjonował inne rośliny. Jak już zbudował dom to wśród znajomych były komentarze: ten to ma kasę nie dość ze pobudował dworek to jeszcze firma przyjechała i mu gotowy ogród zrobili i Tobie życzę takiego efektu strategia świetna
Dziękuję za odwiedziny Wspaniała historia Aniu pozdrów serdecznie wujka od początkujących za życzenia nie dziękuję nasza działka jest wprawdzie zdecydowanie mniejsza, ale przyświeca nam podobny cel, aby za parę lat mieć już trochę "gotowych" roślin ...taką strategię przyjęliśmy, choć są i tacy, który twierdzą, że najpierw powinien być dom, a potem ogródek...
dobre Joanka ) dzięki u nas takich konkursów chyba nie ma, choć w czasach PRL były bardzo popularne w spółdzielniach. Pamiętam, że moja Mama (a raczej jej balkon) kilka razy była laureatką takiego konkursu, choć wcale się nie zgłaszała ) nagrody nie pamiętam
Przyznam się, że w tym roku poszłam na łatwiznę z tym balkonem - z braku czasu w latach ubiegłych wcześniej planowałam i robiłam kompozycje z różnych kwiatów. Ta wersja jest niezawodna )))