ANIA to się bardzo cieszę, że się ujawniłaś. Pójdę do Ciebie już niedługo
Agam przy Bobo mam miskanty Variegatus i bukszpany. Zresztą dziś zrobię zdjęcie - wczoraj to miejsce okorywałam. W tym roku, dzięki korze, mam zdecydowanie mniej do wydziabywania chwastów a i trawka świeżo posiana też swoje zrobiła.
Malkul nie ma sprawy
Irenko ja też je lubię. A ja w przyszłym roku po raz pierwszy zobaczę u siebie kwiaty jeżówek i naparstic bo w tym roku od Małej Mi dostałam
Pięknie. Naprawdę. Ja sobie wagaruję ale zajrzałam dzisiaj tutaj i takie cuda widzę. Prześlicznie się przebarwiły. I te wrzosy. Jesiennie już bardzo, ale jednak wrzosy dodają jesieni uroku A mój Misio od Ciebie jeszcze zamierza zakwitnąć - trzy kwiatuchy mieć ma zamiar Buziaki zostawiam i lecę
ufff...to co nie lubię, jałowce do cięcia
te złocienie będę ciąć, jak marcinki, bo zbyt się wykładają, chyba że eksmituję i dam coś innego...bukszpany? kolejne do cięcia? myślę
marunę bardzo lubię
To Ty pisałaś, że fotek nie pokażesz jak cebulowe będą brzydko wyglądać więc się śmieje z Twojej przebiegłości. Z dronem faktycznie miałam przygodę. U nas na razie nie ma co focić chyba że kukurydzę Lot zakończył się awarią sprzętu niestety.
Siatka wygląda tak
Oczka są co 1 cm. Można łatwo ją dopasować do dołka. No i tanio wychodzi, bo metr bieżący kosztuje 4zł z groszami. Są jeszcze inne wysokości siatek, bo to chyba takie zwykłe do ochrony małych drzewek są.
NN tez kwitnie
Nie wiem jakoś nie jestem do niej do końca przekonana ,ale dam jej szanse ,może coś z niej będzie ...chociaz ładnie przy limkach wygląda
to była moja faworytka princess Monaco,podobała mi się, bo mimo drugiego dnia, nie wyglądała na zmęczoną zajęła 2 miejsce (przepraszam, nie umiem odwrócić zdjęcia )
Przejrzałam polecone watki i zrobiłam zarys jakbym chciała żeby to mniej więcej wyglądało. Wybaczcie te bazgroły ale nie posiadam zdolności plastycznych Czy tak będzie ok? Jeśli tak jakie berberysy polecacie przed trawą - zwykłe czy kulkowe?