Wpadam na chwilkę zeby zostawic kilka zdjec z Ani i Kazka ogrodu. Byłam już tam trzeci raz i za każdym razem ogrod i gospodarze zachwycaja .Dzieki Aniu i Kazku za te dwa bardzo miłe dni , dziewczynom z grupy łódzkiej a szczególnie pani kierowcy za bezpieczne zawiezienie i przyiezienie również dziękuje Buziaki ślę.
Pięknie dziękuję za odwiedziny i trzymane kciuki Bardzo pomogły
6 września br. nasz Syn ożenił się
Auto było dekorowane przez kwiaciarnię i wjeżdża na naszą posesję :
Po błogosławieństwie u nas, Pana Młodego, pojechaliśmy po Panią Młodą
Pogoda była wymarzona, wymodlona, idealna. Przez kilka dni, na czas przedweselny, wesela i poweselny panowało piękne polskie lato.
Wszystko udało się jak w marzeniach - oby tak cudnie żyli jaki ślub i wesele mieli.
witajcie, mam kilka sztuk żurawek Melting Fire i jedna wygląda bardzo dziwnie - tak jakby przysychała od środka, marnieje, czy możecie podpowiedzieć co może być przyczyną?
czy to coś ją podgryza, czy mają jakieś zarazy?
bo mam jeszcze kilkanaście innych odmian i z nimi nic się nie dzieje- wręcz są to okazy zdrowia i wielkich rozmiarów np. Marmalade
Witaj Ewka
Znalazłam u Ciebie turzycę 'Everest' Posadziłam u siebie trawki bez identyfikatora,w drodze gdzieś się zawieruszyły jak zwoziliśmy rośliny.I kochane dziewczyny podpowiedziały,że może to być właśnie 'Everest' albo 'Silver Screpte'.Jak u Ciebie zimuje ta Twoja turzyca,są z nią jakieś problemy? Wymaga okrycia?
A jeszcze odnośnie tego kominka meksykańskiego.Twój składa się z dwóch części? Można je zdejmować?
Cebulowych już część wsadziłam,resztę dosadzę jak uporam się z doniczkami
Miłego dnia,u nas fajnie,słonecznie ale nie obraziłabym się gdyby popadało
Anita - Twoje towarzystwo też jest niczego sobie Jeszcze leżę ze śmiechu z hasła "a kto by teraz myślał o rozplenicach?"
Ale i ta hasłem będzie ... co zrobić by zwiększyć popularność i ilość wejść na forum.. ale tego nie napiszę.. nasza słodka tajemnica Banan na ryjoku będę mieć chyba jeszcze przez tydzień... nawet połamane pelaśki ze skrzynką (druga tym razem sfrunęła) nie popsuły mi humoru Zaraz idę to posprzątać..