Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 19:15, 08 gru 2014

Iwk4 napisał(a)
Białość też piękna. A umnie deszczowa nuuuuuda ... / Tylko piesa rozgrzebuje żurawki. Chyba ich nie lubi. A one biedule takie ...

Deszczowa nuda, a u mnie odśnieżanie będzie zaraz
Jakoś ich musisz jednak zaprzyjaźnić, szkoda żurawek, szkoda

Ewkakonewka 19:17, 08 gru 2014

eda napisał(a)
to trzymaj się Ewcia wiem co to znaczy te wieczne a psik u mnie też zgroza jeden od drugiego Lena miała iść dziś do szkoły a tu pół nocy nogi ją bolały i znów nie wyspana starszy w domu kaszle ja szkoda gadać ... także zdrówka dla nas wszystkich na święta nic więcej

Eda pohuśtamy się, zobacz na to !!!
beta 19:27, 08 gru 2014

o jacie!!!!!...ile śniegu!!!!!bałwana można zrobić
Napia 21:05, 08 gru 2014

Ale u Ciebie biało ślicznie prawdziwa zima przyszła, może zostanie do świąt. Śnieg lubię tylko na święta, ale u nas to raczej deszcz będzie...
eda 22:38, 08 gru 2014

Ewcia dziękuję ... pięknie u Ciebie serce się raduje świętami pachnie jak takie biało widać pobujałam się i idę lulu paaa
cieszę się że ciacho ugryzłaś jeszcze dekorację dodam i git dzieciaki po świętach wszystko wyjadają dopiero choinkę rozbieram ....
Ewkakonewka 11:28, 09 gru 2014

beta napisał(a)
o jacie!!!!!...ile śniegu!!!!!bałwana można zrobić

Faktycznie można Zapraszam hihihi będziemy robić
Ewkakonewka 11:31, 09 gru 2014

Napia napisał(a)
Ale u Ciebie biało ślicznie prawdziwa zima przyszła, może zostanie do świąt. Śnieg lubię tylko na święta, ale u nas to raczej deszcz będzie...

Coś czuję, że jednak i u mnie nie zostanie, co prawda ciągle biało, ale +5 jest, jak nie było śniegu był mróz, coś się zima nie dostroiła jeszcze hihi
Ewkakonewka 11:36, 09 gru 2014

eda napisał(a)
Ewcia dziękuję ... pięknie u Ciebie serce się raduje świętami pachnie jak takie biało widać pobujałam się i idę lulu paaa
cieszę się że ciacho ugryzłaś jeszcze dekorację dodam i git dzieciaki po świętach wszystko wyjadają dopiero choinkę rozbieram ....

My się chyba pobawimy w pierniczki bo już trochę choróbsko Małego puszcza, a siedzenie w domu wymaga nieustającej kreatywności Eda buziaki
siakowa 11:38, 09 gru 2014

My sie zimy nie boimy hop sa sa hop sa sa
Gocha 11:49, 09 gru 2014

Ewa nie nacieszymy się zbyt długo tym śniegiem niestety , już chyba topnieje a szkoda . Jakby troszkę mróz potrzymał to byłoby tak ładnie- bielutko. Zazdroszczę chęci robienia dekoracji i pierniczków, tudzież zapewne innych specjałów również. Ja jakoś nie bardzo mam siłę. Nadal wracam z pracy wypluta całkiem.A jeszcze teraz jest czas zebrań w szkołach a oprócz tego zebrania Rad Rodziców i studniówkowe dochodą. Taki już żywot rodziców trochę angażujących się.Buziaki