Artystka zima zaszczyca nas dzisiaj śniegiem
Aaaa piękny ogród, dziękuję chce go mieć hehehe puki co dwa miejsca mi się podobają, reszta musi nabrać mocy, albo kształtów, albo czegokolwiek, albo chociaż zielono niech będzie
Marzenko pada, może zrobię Ci niespodziankę i podrzucę trochę
O tykwach pamiętam, ale mocy urzędowej nabierają
Edytko, ale fajnie Ci to wychodzi, nabierasz wprawy całą choinkę ubierzesz własnymi produktami U mnie ciągle przerwa, chorowania ciąg dalszy Jak przewidywałam polegliśmy wszyscy tylko nie w jednym czasie, końca nie widać. Mam nadzieję, że do świąt się wykurujemy
Sreberko bardziej bajkowe jest niż śnieg jak dla mnie Wianek jeszcze w domu, światełka na strychu, chorowitki nie mogą mi znieść, mus czekać, może w sobotę błysnę światełkami
to trzymaj się Ewcia wiem co to znaczy te wieczne a psik u mnie też zgroza jeden od drugiego Lena miała iść dziś do szkoły a tu pół nocy nogi ją bolały i znów nie wyspana starszy w domu kaszle ja szkoda gadać ... także zdrówka dla nas wszystkich na święta nic więcej
Danusia Witaj w mojej bajce, ale mi miło
Szron utrzymywał się kilka dni i to było bardzo bajkowe, a teraz zimowo jest i to jakby na poważnie już. Po nocy zdjęcie, ale świeżutkie