Giełda ogrodnicza, zapowiadana nadziś i jutro, to nieporozumienie. Raptem 4 stoiska z roślimami. 1 z cebulkami, 1 z chlebem, i 1 z wyrobami litewskiej kuchni, i 1 wędliniarskie z Podlasia. Ale kilka cebul tulipanowych nabyłam.
Za to samochodziarze mają przegląd marek na zewnątrz hali i w środku.
Jak zobaczyłam tą mapkę, to ja tez jestem na cytrynowym polu.
U mnie padało gdzieś we wrześniu.a teraz i dopiero tylko jeden dzień.Więc nie ma czego zazdrościć.Bo sucho, dalej.
Tak hortensje to piękne krzewy, o cudnie przebarwiających się kwiatostanach
Żałuję,że nia mam więcej miejsca na nie.
Robert to że nie ma wpisów ode mnie to nie znaczy, że nie wpadam na fotki obejrzałam wszystkie ostatnie, dbaj o siebie, żebyśmy mogli oglądać niedługo ptakia twój Roman jeszcze żyje? zostawiam Ci nenufara z Bolestraszyc myślę, że nie gorszy od twojej niebieskiejpozdrówka
gdzieś bardziej rozwinięta niebieska lilia mi przepadła
Bogdziu znowu masz problem z oczyma oszczędzaj się, a jak będziesz mogła odpowiedz jak się nazywa ta róża i na pierwszej fotce czy to czerwone niskie rh kwitnie ? widzę 4 krzaczki pozdrówka
Halinko, tylko ją zakopczykuj jak róże. Wiosną rozgarniesz i przytniesz to co umarzło. Zresztą perwoskią trzeba nisko przycinać, bo potem się pokłada i ma brzydki pokrój.
Aniu,
na te słoneczne dni bardzo liczę, ale trochę żal tych kolorowych widoków w ogrodzie.
To fotki z 24 października ubiegłego roku. Za wcześnie przyszły mrozy bo mogło być jeszcze tak pięknie.
Pozdrawiam Aniu
Witam chciałam sie przywitać i pochwalić bardzo ładny ogród .
Podoba mi sie rozmieszczenie i styl bo robi oszałamiające wrażenie
Przeleciałam po krótkce Twój wątek ale w wolnej chwili przeczytam całość .
Mam kilka pytań jeśli mozna jeżeli juz je ktoś zadał a ja nie zauważyłam to sorrki
Zauroczył mnie cytowany duet przed wejściem
Czy to sa sztuczne choinki ? jeśli tak mogę o info gdzie takie mozna zakupić a jeśli nie to o "przepis " widziałam tez urocze posrebrzane wianki ( zdradzasz czym ? )
Druga sprawa srebrne kule sa niesamowite tylko czemu takie drogie jakiej sa średnicy ?