Ja też posadziłam w szpalerze szałwię w tym roku przed szpalerem kosaćców. Ciekawa jestem efektu. Wtedy pokażę, jak coś z tego wyjdzie
Wieloszka, masz czas zajrzeć do mnie i mi podpowiedzieć co nieco w sprawie rabatki z berberysem w tle? Na ostatniej stronce
Proszę mnie od pedantek nie wyzywać Charakteru zmienić nie umiem i tyle
Aniu, jak dobrze, że czuwasz i na wszyyystkich bylinach się znasz! Ile uniknęłam nieudanych prób dzięki temu - nie zliczę, musiałabym dużo stronek w tej dyskusji cofać Nerw jak stąd do Pekinu spodobał mi się najbardziej - skąd mnie tak dobrze znasz?
Już wczoraj znalazłam tą mocniej niebieską kamasję, ale jest niska właśnie. Będzie zwykła. Czy 1zł za sztukę, to podejrzanie niska cena? W beneksie jest po 2zł w promocji.
Jolu, dziękuję za życzenia - sama sobie bym tego życzyła, a co będzie, to się okaże
Witaj Moniko! A ja mam wrażenie, że nie ogarniam, zdjęcia to tylko fragment rzeczywistości
Widzisz, chcesz cały ogród angielski, a ja chciałam tylko jedną jedyną rabatkę i nie wyszło Mam nadzieję, że Tobie sprawniej to idzie
A zaśmiecaj - ale to wszystko przez Magnolię, bo czeka na swój ogród doskonały z założeniem wątku
Za gratki dziękuję i szybką edukację z ostrogowca też
Widzisz, jak to dobrze, że Mała Mi najpierw wszystko u siebie testuje Mamy pożytek z Jej chciejstw Te inspiracje wszystkie są kuszące, sęk w tym, że nie zawsze (a nawet rzadko kiedy) można je przenieść do polskich realiów ogrodowych...
Justyna, witam Cię i dzięki za kolejne dobre zdanie o kamasji Liście zniosę bez problemu (?), bo nie będą wystawać znad żywopłociku bukszpanowego.
Zastanowiłam się chwilę nad "zniosę bez problemu"... Muszę przetestować, nie ma rady