Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

W cieniu - zacieniona 21:15, 22 paź 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...YouQMe Together...przebarwia się i ciemnieje...

kobea odkąd ja sadzę zawsze mi kwitnie i jedna i druga chociaż w tym roku fioletowa bardziej oszczędnie a teraz nadrabia, zgłupiała jak ma być mróz to ta kwiaty wydaje swoje You & Mee dzisiaj wstawiłam do pralni z obawy przed mrozem piątkowym też ładnie przebarwione pozdrówka Bogusiu
Życie w wiejskim ogrodzie 21:14, 22 paź 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Ewa przejrzałaś cały wątek ? Przecież jest tego prawie 300 stron ? Podziwiam Prymulek nie siałem, miałem sadzonki które się z czasem rozrosły do takich pokaźnych ilości

Jedna z moich Primula Buttercup Yellow

A tu już na targach ogrodniczych w Kielcach

ok, nie wykręcaj się W takim razie skąd sadzoneczki?

Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:13, 22 paź 2014

Do góry
gratuluję
oby było ich coraz więcej
Wilcza Góra 21:11, 22 paź 2014

Do góry
a teraz porcja OPTYMISTYCZNYCH KOLORKÓW prosto z ogrodu...

kwitną prymule 22/10/2014

Ogród z widokiem na jezioro 21:10, 22 paź 2014

Do góry
Jako dowód, może na zdjęciu nie są całkiem czarne i w rzeczywistości też nie mają koloru jak smoła, ale są dużo ciemniejsze od pozostałych
dowody zdjęciowe

Życie w wiejskim ogrodzie 21:10, 22 paź 2014

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Przemku, przejrzałam Twój wątek od początku i zainteresowały mnie prymulki. Kiedy je siałeś? I gdzie kupiłeś nasionka takich pięknych okazów?

Ewa przejrzałaś cały wątek ? Przecież jest tego prawie 300 stron ? Podziwiam Prymulek nie siałem, miałem sadzonki które się z czasem rozrosły do takich pokaźnych ilości

Jedna z moich Primula Buttercup Yellow

A tu już na targach ogrodniczych w Kielcach

Wilcza Góra 21:09, 22 paź 2014

Do góry
zacznę od obiecanej porcji zeszłorocznych

"czarne łebki" - bardzo lubię te zdjęcia...

Pszczelarnia 21:08, 22 paź 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
A to gotowa część rabaty nad strumieniem. Ukłony w stronę Magnolii za podpowiedzi trawiasto-liliowcowo-berberysowe.

Ale przysługę zrobiłaś sąsiadom po przeciwnej stronie strumienia , ciekawe czy też zapragną upiększyć swój brzeg byś i Ty miała ładniejszy widok na tamtą część ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:08, 22 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
A giraffe pierwszy raz zakwitła ma około 2,5 metra

Pierwszy raz widze żyrafy z czuprynką
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:07, 22 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Mój też mnie budzi na Maję A obudzić mnie to duże ryzyko....... bo wstawać nie lubię.

Dziękuję za komplementy.

Piękny awatarek

Ja już mojego nie daje na awatar.. pora oswajać się z jego brakiem Coraz słabszy mój chłopak, gadam do niego, a on i tak nic nie słyszy Wstawać trzeba pomagać, ale oczy ma dalej kochające i młode

Aniu Muminka ucałuj przy najbliższej okazji za odwagę w chodzeniu a kochane psisko podrap za uszkiem, piękną mu fotkę strzeliłaś
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:54, 22 paź 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Wzdycham do niej ślicznie, ale najpierw muszę przygotować miejsce... a ponieważ w domu bywam wieczorami, na pracę w ogrodzie zostają tylko weekendy. I tak człowiek chciałby więcej zrobić, a czasu brak U nas dziś szaro, buro i leje, dlatego słonecznej pięknej pogody życzę.
PS Winchester Catedral prześliczna

Rozumiem Agnieszko tak to jest jak się pracuje zawodowo
dzisiejsze pierwiosnki
Życie w wiejskim ogrodzie 20:53, 22 paź 2014

Do góry

Bardzo dziękuję Pracy jest od groma w ogrodzie zwłaszcza jak cierpi się na syndrom niezadowolonego ogrodnika Każdą praktycznie całą sobotę poświęcam na koszenie trawników, pielenie i dopieszczanie W tygodni ograniczam się tylko do podlewania a niedziela jest absolutnie wolnym dniem od prac ogrodowych i jakoś tak leci Bardzo się cieszę że efekty cieszą oko, mobilizuje mnie to do dalszego działania

Pozdrawiam

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:52, 22 paź 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Babka ziemniaczana? Dawno nie robiłam. Czas się zmobilizować.

No właśnie u nas też dawno nie było
W moim małym ogródeczku - Dorota 20:51, 22 paź 2014

Do góry
Szaro - buro i ponuro, a więc strasznie.
Kwiatowy ogródek Monteverde 20:50, 22 paź 2014

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...czytam,oglądam fotki ślicznych róż i serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu miło, że wpadłaś, a ja dzisiaj się narobiłam w ogrodzie,że jak wróciłam już po ciemaku to padłam na godzinkę no ale coraz mniej cebul zostało do posadzenia

To tu... 20:50, 22 paź 2014

Do góry
I jeszcze trochę mojej jesieni...
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:50, 22 paź 2014

Do góry
roma2 napisał(a)
Ja tak nieśmiało... Po pierwsze - przypilnuję by obejrzeć (zaraziłam małża, bo mnie budzi w niedzielę), po drugie - lubię Twój ogród, po trzecie - lubię takie "charakterki" jak Twój.

Mój też mnie budzi na Maję A obudzić mnie to duże ryzyko....... bo wstawać nie lubię.

Dziękuję za komplementy.

Piękny awatarek

Ja już mojego nie daje na awatar.. pora oswajać się z jego brakiem Coraz słabszy mój chłopak, gadam do niego, a on i tak nic nie słyszy Wstawać trzeba pomagać, ale oczy ma dalej kochające i młode

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:48, 22 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Aniu przyszłam podziękować za nasionka.. chociaż opakowanie i tak najbardziej mi sie spodobało Takie profesjonalne
Ośmiały posadziłam w szklarni, ale jak będzie zima, to daje im marne szanse na przetrwanie. Ale nic nie szkodzi spróbować

I czytam o pędrakach w kompoście.. obawiam się, że to jednak nie pędraki, bo one w kompoście najczęściej nie siedzą. Tu poczytaj co pisała Matylda
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3386-ogrodowa-przygoda-lukasza?page=200

Aniu czytałam wcześniej u Łukasza co Matylda napisała, niestety to nie były pędraki kruszycy ale chrabąszcza majowego znam je na wylot nie miały płaskich brzuszkówkompostownik był otwarty żeby trochę wody do niego wpadło no i wleciał chrabąszcz i narozrabiał ale też przesiewałam skrzyneczką Próbuj zobaczymy czy się uda
Ogród w Tarnowie 20:46, 22 paź 2014

Do góry
Richie napisał(a)
Deszcz pada i jest coraz zimniej, trzeba ewakuować doniczkowe

nooo cudnie - kolory fajnie się komponują - nie mów że z tymi doniczkami będziesz latał, ma być przymrozek zobaczymy, ja też trochę posprzątałam doniczki
a co mam zrobić z kanną - ma bardzo ładne liście
Życie w wiejskim ogrodzie 20:46, 22 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No chorowanie w takim towarzystwie i z takimi dbajacymi kobitkami co smagaja i łajaja i jeszcze naleweczke przyniosa to sama radosc

Pozdrawiam ogród cudny pełen serca

Witam

W takim doborowym towarzystwie to sama przyjemność chorować Czuję się rozpieszczany przez cudowne koleżanki

Dziękuję za ciepłe słowa Pozdrawiam również i życzę miłego wieczoru

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies