GOSIA - zmiany wymuszone ale i zadowalające . a sunia?....szkoda mówić cośmy przeszli .tym większa radość . teraz już wydobrzała całkiem inny psiak . radosny, uwierzysz że nawet nie biegała do niedawna tylko sunęła się powoli
AAGE---Agnieszka wielkie dzięki . dzisiaj spróbowałam niemieckim środkiem do czyszczenia kabin , też odkamienia . dziewczyny nakierowały mnie że to musi być odkamieniacz .ale niestety .....myłam przy lampie , już po ciemku ...wariatka ze mnie .jutro zobaczę dopiero efekty ...
GUSIARZ----Agnieszka miło że się wiadomości przydadzą . siarczan przy iglakach i kwasolubnych niezbędny , ja nawet borówki lekko podlewam .kręgosłup i tak w rozsypce i tak ..13 listopada wyrok czy operacja , czy nie ..trzymaj kciuki
OZZ----Olena przedogródek własnie dzisiaj pokazuję . jeszcze na efekty trzeba do wiosny poczekać , ale trawka już jest .
dobrze że poszłam za swoją intuicja i zasiałam teraz , przeczułam że będzie długa jesień
MADZENKA ---- No własnie dlatego te wierzby wywaliłam . produkcja gałęzi , nic więcej.idę w stronę forumek i szlachetne drzewa teraz tylko będę sadzić ...
BEA---Beatko dzięki za nakierowanie mnie na sposób ,dzisiaj próba nr.1 .
wiem że są i tak do wymiany ale nie mogę spokojnie na nie patrzeć , zwłaszcza teraz jak kwiatów w donicach już nie ma tak wielkich ,tylko cieniutkie wrzoski
BABKA ----Ola pies to 5 członek rodziny . a ten już jest z nami 9 lat ,ale ma takie figlarne oczy , gra nimi jak aktorka . potrafi mnie urobić wzrokiem , zwłaszcza jak usłyszy komendę kojec ...oj umie grać .
ze zmian też jestem zadowolona , zwłaszcza że zadanie na wiosnę to uczynić rabaty trochę bardziej przejrzyste, koniec kolekcjonerstwa. kupowałam na zasadzie -jeszcze nie mam ,ale to już koniec.
VIOLA - na was zawsze można liczyć , nawet nie przypuszczałam że tak dokładnie mnie poinstruujecie .buziak duży .