Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:15, 28 gru 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Anitko kocham twój mój wianek
Całuski dla Ciebie poświąteczne

Gosiu, dziękuję i bardzo się cieszę razem z Wami Pozdrawiam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:14, 28 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
a to jeszcze nie prezentowany wianek z drzwi ...

Poszłąś na całość, wszędzie dekoracje, po amerykancku
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:43, 28 gru 2013

Do góry
Teraz muszę chyba zmienić wianek na noworoczny Wisi sobie we wnęce i czeka na Sylwestra.
W Gąszczu u Tess 11:10, 28 gru 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Dziękuję za pochwały wianków
Nieskromnie powiem, że mnie też się podobają i dumna z siebie jestem jak nie wiem co
Gdyby ktoś mi dwa lata temu powiedział, że zrobię kiedykolwiek wianek, i to taki, który da się ludziom pokazać, to bym go do wariatkowa posłała
Rodzinie też się moje ozdoby podobały.

Cóż to forum z nas zrobiło
U mnie tak samo, popukalabym sie w głowę gdyby mi ktoś dwa lata temu powiedzial, że popełnię 3 wianki .....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:37, 27 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Magdalenko ta girlanda ma naście lat ... to jedna z pierwszych ozdób choinkowych kupionych do naszego domu ... teraz żałuję, że kupiliśmy tylko jedną ... wygląda bardzo naturalnie co jest przy jej kilkunastoletnim stażu jest sukcesem ... i potwierdzam trudno w tym roku było taką znaleźć bo sama szukałam ... nie znalazłam i mam girlandę na połowie schodów ... większość spotkanych to gruby łańcuch tyle, że zielony ...

ps. podobny efekt uzyskałam splatając gałązki starej ale zacnej choinki u znajomej ... choinka miała pójść na śmietnik a zaistniała jak girlanda ...

Właśnie nie ma takich fajnych teraz w sprzedaży , ale pomysł z choinką super, szkoda , że moi rodzice wyrzucili taką ... albo i nie .... może jest jeszcze .... muszę zapytać

buziam

p.s. wianek śliczny .
Ogródkowy chaos u monitki 20:36, 27 gru 2013

Do góry
Zaległy wianek pokazuję. Fotka z telefonu więc kiepskiej jakości. Nie jest to może dzieło sztuki ale na żywo wygląda lepiej i cieszy bo własnoręcznie zrobione
Drugi poszedł do siostry. Zobaczyć jej minę bezcenne bo do tej pory to ona w rodzinie była od rękodzieła.

W Gąszczu u Tess 19:23, 27 gru 2013

Do góry
Dziękuję za pochwały wianków
Nieskromnie powiem, że mnie też się podobają i dumna z siebie jestem jak nie wiem co
Gdyby ktoś mi dwa lata temu powiedział, że zrobię kiedykolwiek wianek, i to taki, który da się ludziom pokazać, to bym go do wariatkowa posłała
Rodzinie też się moje ozdoby podobały.

Ogród Magdalenka 18:45, 27 gru 2013

Do góry
noemi napisał(a)

piękny wianek !!!
jednak w prostych pomysłach siła
Ogród Dominiki 18:37, 27 gru 2013

Do góry
Domi napisał(a)

Anulo, ten wianek to gotowiec kupiony w zeszłym roku w TK Maxx'ie. Marzenka też ma taki. Moja Córeczka zahipnotyzowała się gdy go zobaczyła. Te kolory bardzo Jej się podobają. W przyszłości będę go wieszać w Jej pokoju.

Ma taki i mnie też ten misz masz kolorystyczny hipnotyzuje
Ogród Dominiki 18:28, 27 gru 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)

mimo, że za kolorem nie przepadam, zwłaszcza mieszanką kolorystyczną..... to ten wianek jest obłędnie obłędny i musiałam Ci o tym napisać
reszta jak zwykle pięknie !!!

Anulo, ten wianek to gotowiec kupiony w zeszłym roku w TK Maxx'ie. Marzenka też ma taki. Moja Córeczka zahipnotyzowała się gdy go zobaczyła. Te kolory bardzo Jej się podobają. W przyszłości będę go wieszać w Jej pokoju.
Ogród Dominiki 18:02, 27 gru 2013

Do góry
Domi napisał(a)

mimo, że za kolorem nie przepadam, zwłaszcza mieszanką kolorystyczną..... to ten wianek jest obłędnie obłędny i musiałam Ci o tym napisać
reszta jak zwykle pięknie !!!

Po prostu ogród... 17:31, 27 gru 2013

Do góry
Tyle wpisów, a ja ostatnio zaniedbałam swój wątek.
Dziękuję za życzenia świąteczne i pozdrawiam wszystkich zaglądających poświątecznie

...mój tegoroczny wianek adwentowy kiepsko skończył.

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:59, 27 gru 2013

Do góry
Anitko kocham twój mój wianek
Całuski dla Ciebie poświąteczne
Ogród Dominiki 22:31, 26 gru 2013

Do góry
O jezuniu jaki cudny wianek!!! Jak z brylantów
Kcemy więcej fotek!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:14, 26 gru 2013

Do góry
a to jeszcze nie prezentowany wianek z drzwi ...

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 14:20, 26 gru 2013

Do góry
Witajcie jeszcze świątecznie. Dziękuję wszystkim odwiedzającym za miłe życzenia świąteczne

Pomiędzy jednymi, a drugimi miłymi gośćmi, wrzucam parę fotek w klimacie świątecznym z mojego domku

Mój tegoroczny wianek na drzwi

Wieniec na tarasie

I kolejny wieniec adwentowy na stoliku kawowym

Jak widzicie, moje prywatne wianki i stroiki najskromniejsze

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:27, 26 gru 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)
No i dałaś ponieść się świętu i atmosferze, bo trudno się jej oprzeć. No i nie ma żadnego powodu, żeby się opierać, bo wtedy pusto jakoś...
A gdzie wiszą w końcu dzwonki?

Ja sie nie opierałam, tylko moja praktyczna natura walczyła z niepraktyczną.. dzwonki wiszą przed wejściem do domu, miałam im zrobić z podkładu okrągły wianek i przyczepić po obwodzie.. ale z powodu remontu... nie zdążyłam .. i wiszą tak byle jak.. ale poprawię..

I nie odpowiedziałaś mi u siebie co robić z tak ukorzenioną werbeną.... jedna gałązka puściła korzenie.... mam sadzonkę werbeny z kawałka gałązki.. reszta gałązek zielona, rośnie, ale korzonków nie puściła..

Dwa ogrody 10:03, 26 gru 2013

Do góry
Jeszcze troszkę zdjęć, póki święta trwają:

"Zmrożony" wianek, jak napisała Dzidka wisi nad innym mroźnym stroikiem

I inny stroik, nitka z kleju usunięta

a ten nieco ocieplony światłem

Ogród w budowie - nieustającej 23:29, 24 gru 2013

Do góry
Gabrysiu, dekoracje ujmują bezpretensjonalnym wdziękiem i doskonałością w swej prostocie. Girlanda z jodły świetna, a wianek mistrzostwo, wiem jak kłuje ostrokrzew...

z okazji Świąt Bożego Narodzenia

Białych myśli, lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba,
otworzy skrzydła nadziei i niech kolędę zaśpiewa!
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:41, 24 gru 2013

Do góry
I Sebkowy wianek

WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH !!!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies