Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 18:49, 26 gru 2013

Aniu Irenko Małgosiu ... za życzenia dziękujemy ... zon za imieninowe ... ja za świąteczne ... tak się podzieliśmy a potem złozylismy to do jednego ...

świąteczny czas powoli dobiega finału ... ja go lubię ... to magiczny czas
Konstancja30 18:57, 26 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza atmosfera bajkowa. W takiej atmosferze Adamo zmodził półkę marzeń, dla mnie to potwierdzenie że nieprzerwanie kofa
Buziaki przesyłam

traktuję ją ... półkę znaczy jako swój najulubieńszy prezent ))) ... atmosferę ocieploną światełkami uwielbiam ... Madżenko buźka
Konstancja30 19:09, 26 gru 2013

noemi napisał(a)
Izuś jest magia, ślicznie ....światecznie pozdrawiam

p.s. zdradź proszę przepis na taką piękną girlandę ? w sprzedaży były takie nie bałdzo ładne ....

Magdalenko ta girlanda ma naście lat ... to jedna z pierwszych ozdób choinkowych kupionych do naszego domu ... teraz żałuję, że kupiliśmy tylko jedną ... wygląda bardzo naturalnie co jest przy jej kilkunastoletnim stażu jest sukcesem ... i potwierdzam trudno w tym roku było taką znaleźć bo sama szukałam ... nie znalazłam i mam girlandę na połowie schodów ... większość spotkanych to gruby łańcuch tyle, że zielony ...

ps. podobny efekt uzyskałam splatając gałązki starej ale zacnej choinki u znajomej ... choinka miała pójść na śmietnik a zaistniała jak girlanda ...
Konstancja30 19:12, 26 gru 2013

ana_art napisał(a)
nie wiem czemu te złote Ci nie paszą... mniiii się bardzo widzą
swoja drogą zostało mi 5 bombek, które kupiliśmy jeszcze przed ślubem 2 złote i 3 fioletowe i bez względu na to jaką mam w danym roku choinkę zawsze je wieszam z sentymentu

ja też mam takie sentymentalne ... i choć moja "zielona choinka" nie pasuje do tonacji to jest na gałązce ... stateczek Adamo ... latarenki ... no ale te złote nie są z tej bajki ))) ... tak czy inaczej są a choinkę już bez zastrzeżeń polubiłam ...
Konstancja30 19:13, 26 gru 2013

Leno ... Małgosiu dziekuję
Konstancja30 19:14, 26 gru 2013

a to jeszcze nie prezentowany wianek z drzwi ...

leon60 19:18, 26 gru 2013

Wianki, półka i cała reszta suuuuper !
noemi 20:37, 27 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

Magdalenko ta girlanda ma naście lat ... to jedna z pierwszych ozdób choinkowych kupionych do naszego domu ... teraz żałuję, że kupiliśmy tylko jedną ... wygląda bardzo naturalnie co jest przy jej kilkunastoletnim stażu jest sukcesem ... i potwierdzam trudno w tym roku było taką znaleźć bo sama szukałam ... nie znalazłam i mam girlandę na połowie schodów ... większość spotkanych to gruby łańcuch tyle, że zielony ...

ps. podobny efekt uzyskałam splatając gałązki starej ale zacnej choinki u znajomej ... choinka miała pójść na śmietnik a zaistniała jak girlanda ...

Właśnie nie ma takich fajnych teraz w sprzedaży , ale pomysł z choinką super, szkoda , że moi rodzice wyrzucili taką ... albo i nie .... może jest jeszcze .... muszę zapytać

buziam

p.s. wianek śliczny .
anula_wn 12:03, 28 gru 2013

Izuś,
jak zwykle ślicznie, klimatycznie, nastrojowo.....magicznie
pozdrawiam już poświątecznie ciesząc się , że mogłam widzieć TO na własne oczy ! i Was
Milka 12:14, 28 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)
a to jeszcze nie prezentowany wianek z drzwi ...

Poszłąś na całość, wszędzie dekoracje, po amerykancku