Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:46, 08 wrz 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Trafiłam do różanego raju
Pozdrawiam i zaznaczam wątek

Milo mi dziękuję ale to przesada
Ranczo Edy 23:44, 08 wrz 2014

Do góry

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 23:42, 08 wrz 2014

Do góry
Pozdrówka Hanuś ...

Co z tym ogródeczkiem począć 23:39, 08 wrz 2014

Do góry
Buziaczki zostawiam

ogrodoweimpresjejolki 23:37, 08 wrz 2014

Do góry
Jolcia odpoczywaj i patrz na nas swoim cudownym serduszkiem ....

Zakątek z fioletową ławeczką 23:29, 08 wrz 2014

Do góry
Kaczucha kupiona na giełdzie starociJuż nawet nie liczę ile ich mam

Dostała nową wstążeczkę, oczywiście w niebieską krateczkę
Pożegnanie 23:21, 08 wrz 2014

Do góry
[*]

Jolu, żegnaj...

Ranczo Edy 23:15, 08 wrz 2014

Do góry
....

ogrodoweimpresjejolki 23:11, 08 wrz 2014
Do góry
..."Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma"...
Słowami Szymborskiej dziś żegnam Jolę, myśli pozostają i żal ogromny w sercu, Jola była dla mnie wsparciem, zarażała swym optymizmem i dzieliła siłą, gdy przez moment szłyśmy tą samą drogą...

Ogród cichy i przytulny 23:05, 08 wrz 2014

Do góry
Jesień się zaczyna

Liście lecą z drzew ....

ostatnie promienie letniego słońca
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 08 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Szczecin już tylko mi się będzie z cięźką chorobą kojarzył.... Jolę poznałam rok temu.... A tak dobrze sobie radziła.. Ta pogoda ducha i celna riposta.
Chyba na chandrę w tym roku cięzko będzie znależć jakieś antidotum....

Mam antidotum.... z serii czarny dowcip.. na Lylippolu są w dobrej cenie krokusy, a ile odmian irysków.... właśnie oczy pocieszałam widokami.. wzdychając, jak grom z jasnego nieba... Irys CLAIRETTE - w kolorze nieba... Joys, Caroline... lub Fabiola.... krokuski białe Aśka Darc....
Ale antidotum w tym roku nie ma.. trudno Taki rok...
Dal Izy KOnstancji sfociłam.. co zrobić z rdestem... szkoda, żę mam mało miejsca, bo bym więcej tej kompozycji zrobiła.. i byłby efekt.. ale co wyciepać??? Wszystkiego żal..

Pożegnanie 23:03, 08 wrz 2014
Do góry
..."Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma"...
Słowami Szymborskiej dziś żegnam Jolę, myśli pozostają i żal ogromny w sercu, bo wraz z Nią umarła cząstka nadziei, Jola była dla mnie wsparciem,zarażała swym optymizmem i dzieliła siłą, gdy przez moment szłyśmy tą samą drogą...

Ranczo Edy 23:02, 08 wrz 2014

Do góry
dziewczynki miło mi że jesteście ...chciałam ...
Naszą Kochaną Jolcię powspominać tak mi ciężko .... już z nami jej nie ma ...

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:01, 08 wrz 2014

Do góry
spóźnialska zakwitła

len ma kilka kwiatków

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:56, 08 wrz 2014

Do góry
Wysypał się ośmiał(cerinthe) i powschodził, a jakbym powsadzała te siewki do doniczki i przetrzymała w domu?

Biały też zakwitnie

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 08 wrz 2014

Do góry
Bogdzia - jak rozplenice.. łopata i na kawałki Nawet czytać nie trzeba.. metodą analogii. Tą metodą pójdzie miskant zebrinus ze środka.. nie pasuje... a róża Tuskan sprzed hortki też pójdzie gdzieś.. ale już bez analogii. Róza już wyższa od hortki.. tak nie będzie Widzę tu jeden wielki kociokwik... z realu lepiej niż na foto, ale i tak do niczego.

Ewa agent - ja jeżówek nigdy nie siałam.. same sie sieją, a przez analogię to wysiewają sie same jesienią.. lub zimą... a jak wiosną to i tak na roślinie siedzą na zewnątrz..

Anita - ziemniaków nie będzie, bo mi na placu ogniskowym zrobiła sie rabata stworzona przez naturę.. i mi sie podoba... A z tą pięknością to za kilka dni się sama przekonasz o czym mówię Popołudnie spędziłam na czyszczeniu filtrów z oczka.. masakra... ale wyczyszczone.. kolejne czyszczeni .. na wiosnę.. lub przed zimą, ale raczej mało prawdopodobne.. jestem ciepłolubna

Mira - trzeba wzorem Joli.. głowa do góry i do przodu chociaż watr w oczy.. ona taka była.. nic tylko brak dobry przykład.

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:47, 08 wrz 2014

Do góry
Pastella

Charlotte

Centenaire de Lourdes

Rosario

NN przed domem a jak pachnie

Rapshody in Blue
Eksperymentarium 22:44, 08 wrz 2014

Do góry
no, to chyba nadrobiłam, jeszcze klonik palmowy na pożegnanie
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:44, 08 wrz 2014

Do góry
Pszczółka - celnie dziś napisałaś. .wszytko to marność nad marnościami...

Kosolka - miły dzień dziś nie jest.. i nawet sto słoneczek nie zmieni tego Jotka była fantastycznym człowiekiem... i cieszę sie, że mogłam ja osobiście poznać.

Basiu - puchara nie ma... przeglądam foty i widzę Jolę uśmiechniętą pod pucharem.. dopięła swego.. przyjechała do mnie. Ostatnio żegnamy fajnych ludzi.. ale to chyba ten wiek tak już ma.. że częściej żegnamy niż witamy

Miła- ja tak to kopię powolutku... z doskoku... bez szarpaniny.... a trawę??.. Bogdzia napisała .. jak inne tego typu trawy Tak mi się wydaje

Ciocia Gosia - bo apetyt rośnie w miarę jedzenia.. oglądam ogrody inne.. takie jak z katalogu.. i u mnie tak nigdy nie będzie.. bo nie ten typ i nie ten charakter.. ale ogród to mały pikuś, są poważniejsze problemy .. Co nie zmienia faktu, że o ogród trzeba dbać i dążyć do ideału

Grabulki - jak nie przytniesz jeżówek to nic im nie będzie.. ja przycinam tylko to co drażni, brzydkie i co zdążę (czytaj niewiele).

Ula - jak w drugi sezon kończyłam wydawałoby sie ostatnia rabatę to eMusiowi powiedziałam, że szkoda, że koniec rabat.. co ja będę teraz robić w ogrodzie?
O ja głupia i naiwna!!!!!!!!!!!!

Marek - no właśnie tu problem.. u mnie jak w ogrodzie botanicznym.. wiejskim ogrodzie botanicznym. Wszytko po troszku i bez efektu.. i basenu już nie ma... nawet nie skorzystałam z tego dobrodziejstwa.. a lato sie skończyło.. zawsze ma mdoła w tym momencie... za szybko ten czas leci, za szybko..

Eksperymentarium 22:43, 08 wrz 2014

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies