Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

monteverde 09:11, 24 lis 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Dzisiaj pojechaliśmy na spacer nad morze. Takie szaleństwo Rybka zaliczona, goferki też no i jodu się nawdychaliśmy
Jesienne widoki w Międzyzdrojach

Ładnie w Międzyzdrojach też czasami tam bywałam i w Kamieniu Pomorskim trzepak też u mnie służy jako podpórka pod róże i powojniki, bo ni jak nie mogłam usunąć go z tamtego miejsca, zbyt mocno był zacementowany pozdrówka Asiu
gierczusia 20:15, 02 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Tu mam cosik for You jak se jush będziesz na chemeryturze. Fróżbita Maciej już jest - Fróżka Ela? nieeeeeee. Fróżka Gierczusia? taaaaaaaaaaaaaa

Nooooo ja Ci powiem ,źe przy tych emeryturach nauczycielskich to nic mi inkszego nie zostanie jak zdetronizować wróżbitę Macieja ( kiedyś mój syn - lat 13 przez przypadek go obejrzał...śmiał sie potem jak głupi chyba przez tydzien )
I co mówisz ?? Szklana kula ???? A ja tu fusy z kawy wrzucam od 20 lat do szuflady , coby mi potem nie zbrakło ... Ale może to połączymy ..szklana kula + fusy z kawy nauczycielskiej + wróżenie z kartkówek

Na menadżera Ciem awansuje

Ściskam mocno .. Spaceru nad morzem zazdraszczam....zawsze w czasach około 20 cale ferie zimowe spędzałam w Łebie..kocham to miejsce
AsiaK_Z 18:14, 03 gru 2014

Hej Elu. Miło mi, że mnie mianowałaś swoim menadżerem. Z kartkówek lepiej nie wróżyć bo wróżby będą przekłamane hihihi
gierczusia 16:18, 07 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Hej Elu. Miło mi, że mnie mianowałaś swoim menadżerem. Z kartkówek lepiej nie wróżyć bo wróżby będą przekłamane hihihi

Kochana .. Tam taaaakie cuda w tych kartkówkach ,źe zapewniam Cię..chętnie byś poczytała

Ściskam mocno.. Też zarobiona jesteś Biedulko ???
AsiaK_Z 13:28, 11 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Kochana .. Tam taaaakie cuda w tych kartkówkach ,źe zapewniam Cię..chętnie byś poczytała

Ściskam mocno.. Też zarobiona jesteś Biedulko ???

Hej Kochana! Czasu ciągły brak, choć w pracy już mi się ciut rozluźniło. Jest więc nadzieja
W kartkówkach cuda mówisz? Nie dziwię się. Ostatnio pomagałam w lekcjach mojemu Rafciowi, chodzi do drugiej klasy podst., i nie wiem czy ja już głupieję, czy system nauczania jest.... hm. Ministerstwo niezłe szambo dzieciom funduje. No ale to nie to forum Na szczęście jeszcze troszkę i będzie przerwa świąteczna, za chwilkę rozpoczną się ferie zimowe i byle do wiosny
gierczusia 12:48, 14 gru 2014

Asieńko .. Takaś zabiegana ???

Ściskam mocno i tak jak piszesz..byle do przerwy świątecznej

Buziole
monteverde 19:42, 15 gru 2014

Asiu a jak tam przygotowania do świąt? pleciesz wianki lub inne ozdoby? pozdrówka
AsiaK_Z 20:41, 15 gru 2014

monteverde napisał(a)
Asiu a jak tam przygotowania do świąt? pleciesz wianki lub inne ozdoby? pozdrówka

Witaj Aniu ja nie wyplatam wianków, przynajmniej w tym roku. Może spróbuję w przyszłym. Nie wiem. Okna już umyte, firany świeżutkie. Teraz tylko choinka, kuchnia i można świętować. Najbardziej się cieszę, że przyjeżdżają ukochani Przyjaciele z samej Szkocji i spędzimy razem Sylwestra i może uda się nam spotkać na jaskiejś poświątecznej kawce
ewsyg 22:47, 15 gru 2014

Witaj Asiu.

Pooglądałam Twoje zmagania. Domyślam jaki masz mętlik w głowie. Ja też tak miałam niedawno. Nowa działka do zagospodarowania, nowe wyzwania. Ja już mam cały plan działki w głowie, wiem też jakie roślinki chcę więc mam łatwiej. Ja polecam Ci jeżówki. Długo i ładnie kwitną. Kiedyś, po świętach wrócę do Ciebie na dłużej. Będę zaglądać i Ci kibicować. Ogrodowisko mnie bardzo pomogło w projektowaniu działki.
Pozdrawiam Ewa
Mala_Mi 23:01, 15 gru 2014

Rewizytuję.. czytam w tył.. zaliczam spacer po Międzyzdrojach (tam mnie chyba nie było), liczę jaka stara jestem.. tzn stara wg Twojej rozpiski, bo według mojej wygląda to optymistyczniej... bałaganu nie widziałam...