Powiem tylko tyle :rewelacja
Jolu, ty kończysz budowę, więc twoje kłopoty - to normalne. Ja już dawno się powinnam pozbierać, ale u nas kiepsko było z kasą, czworo dzieciaków z potrzebami na utrzymaniu, wprowadzaliśmy się do domu w stanie surowym, łazienkę robiliśmy dopiero 2 lata po wprowadzeniu, podłogi ... jeszcze później, wcześniej tylko wykładzina wszędzie była. Takie czasy były, kredyt tylko na kotłownię braliśmy (25 % rocznie odsetki ). Dopiero 2 lata temu wykończaliśmy ostatnie pomieszczenia, czyli 15 lat po wprowadzeniu. Ale to, co piszę, to chodzi mi o to, ze masz dziewczyno wyczucie wielkie. To, co zrobiłaś, zrobiłaś ze smaczkiem: oświetlenie, okolice wejścia, donice, rabatka wysypana kamyczkami ... Będzie pięknie. Ja muszę się sporo radzić, dopytywać. U ciebie bardzo mi się podoba i już
Jolcia pięknie dominuje zieleń i donice koszyczki fajnie A co to z koralikami w donicy super wygląda Buziole
Buziolki eda dziekuje Ci bardzo ale te komplementa mnie pesza
Helloooł Powiem że piękny klimat emanuje z tych zdjęć Pozdrówki poranne :*
Edka koraliki czrwone wypatrzyłam nazwe u Danusi ja je znalazłam i Ikei to irga https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/445-jesienne-dekoracje-w-donicach-z-uzyciem-iglakow-na-pniu
Helloooł tak sie zawsze witała ze mna moja kumpela która na stałe mieszka w Paryzu tez taki postrzeleniec jak Ty hihihi Dziekuje Robi sie troche jak u ludziów przed domem bo reszta jeszcze klimatem budowlanym dmucha