wrześniowe lato w Jurajskim - cd dobranoc
Mariusz, były takie rozważania.. ale niestety dziewczyny musiały wyjechać wcześniej (impreza rodzinna) i jak przeliczyłam, to szarpać sie by zajechać na godzinkę było bez sensu.. liczę, że jeszcze raz przyjadą I tegoroczne odkrycie na jesienne rabaty vernonia crinita ... miałam kupić 3 szt.. ale z powodów finansowych i ograniczeń w tym kierunku.. kupiłam tylko 1 szt... a teraz żałuję.. piękna roślina na jesień. Alternatywa dla wysokich astrów, nie pokłada się, kolor ma bajeczny, u mnie ma ok 1,4m, ale to jej pierwszy sezon.
Chyba muszę poćwiczyć wstawianie zdjęć bo mi uciekają, podpisu też jeszcze nie umiem ustawić, poprawie się Co do pola to nie całe moje ale jego część, tylko 15 arów
i z dzisiejszego spaceru Pozdrawiam
Dzisiaj miałem mały wyjazd po graby i jestem bardzo mile zaskoczony, a powiedziałbym, że nawet bardzo Kilka ponad 2,5 metrowych grabów i lasek grabowy na chodniku, z przeznaczeniem na żywopłot To wszystko przewiozłem za jednym razem samochode, czułem się jak w dziczy... mam nadzieję, że nikt mnie nie widział,a zdjęcia nie zrobiłem bo w pośpiechu rozpakowywałem samochód przed rodzicami, nie chcieli uwierzyć, że to wszystko zmieściłem nie brudząc przy tym auta I taki jeden strzał, jak ja lubie ta moją trzmielinke
Widoki różne
dynie: patisony:
A pajączków zdecydownie więcej
Miłego łykendu. Zostawiam Wam aktualne widoki tatrzańskie:
BurgundyIce
I jeszcze troszkę pisma obrazkowego, w końcu to większość lubi najbardziej
a ja nieśmiało przypominam się o przepis na nalewkę malinową