Witajcie dziewczynki bardzo się cieszę że jesteście Gosiu Haniu Monisia Elcia Ewcia Kasiu i Jagódka mamy wiosnę zatrzymałam ją ze strachu do domu fuksje i wykopałam jaskra ma pączek zobaczymy czy w domu się rozwinie pigwowca nie zabrałam ha ha
Gosiu dziękuję jak wszędzie u ciebie też podglądam to wygląda że zimy nie będzie ? buziaki Małgosiu
Hanuś u ciebie nie szaleją ale za to pracy ciągle moc masz z liśćmi przy domu jak mówisz pewnie roślinki mają cieplej buziaki
Monisia awatarek znów zmieniłaś ? niemogę się połapać będę mówić na ciebie "zielona jak trawka " sprawdź koniecznie u ciebie pewnie też coś szaleje buziaki
Elcia dzięki bardzo różyczki się cieszą

awatarek do tego się też
przyzwyczaiłam Buziaki
Ewcia to nie ja ha ha byłam u ciebie zaszalałaś zaszalałaś i dobrze bo wiosną ruszą i będzie piękna ściana
Jagódko odpozdrawiam cieszę się że podobają ci się u mnie roślinki jeszcze cieszą więc trza podziwiać u ciebie też biegam i Twoje cuda oglądam i piesia słodkiego

Buziaki
Kasiu tak tak sprawdzaj mnie co dzień coś zaskakuje takie dziwy się dzieją tylko jak mrozy nagle ruszą ale będzie szkoda

buziam