Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

jagoda99 13:44, 06 lis 2014

Edytko pozdrawiam
Sliczna wiosna u Ciebie pogoda szaleje
No ale jak ma byc cieplo to niech tak bedzie
jagoda99 13:58, 06 lis 2014

Edytko to jeszcze raz ja zyczenia urodzinowe dla syna przystojniak Ci rosnie bedzie mamusia zazdrosna o synusia oj bedzie
Koronkowe hortki przepiekne nigdy nie przywiazywalam wagi jakie moga byc sliczne nawet jak wyschna nigdy nie przepadalam za nimi dopiero tu z Wami dzieki Ogrodowisku je pokochalam
To tyle i wracam spowrotem na Twoje stronki pieknosci pokazujesz
jagoda99 14:02, 06 lis 2014

eda napisał(a)

A co to za zolte kwiatki
eda 15:33, 06 lis 2014

Witajcie dziewczynki bardzo się cieszę że jesteście Gosiu Haniu Monisia Elcia Ewcia Kasiu i Jagódka mamy wiosnę zatrzymałam ją ze strachu do domu fuksje i wykopałam jaskra ma pączek zobaczymy czy w domu się rozwinie pigwowca nie zabrałam ha ha

Gosiu dziękuję jak wszędzie u ciebie też podglądam to wygląda że zimy nie będzie ? buziaki Małgosiu

Hanuś u ciebie nie szaleją ale za to pracy ciągle moc masz z liśćmi przy domu jak mówisz pewnie roślinki mają cieplej buziaki

Monisia awatarek znów zmieniłaś ? niemogę się połapać będę mówić na ciebie "zielona jak trawka " sprawdź koniecznie u ciebie pewnie też coś szaleje buziaki

Elcia dzięki bardzo różyczki się cieszą awatarek do tego się też
przyzwyczaiłam Buziaki

Ewcia to nie ja ha ha byłam u ciebie zaszalałaś zaszalałaś i dobrze bo wiosną ruszą i będzie piękna ściana

Jagódko odpozdrawiam cieszę się że podobają ci się u mnie roślinki jeszcze cieszą więc trza podziwiać u ciebie też biegam i Twoje cuda oglądam i piesia słodkiego Buziaki

Kasiu tak tak sprawdzaj mnie co dzień coś zaskakuje takie dziwy się dzieją tylko jak mrozy nagle ruszą ale będzie szkoda buziam
18:14, 06 lis 2014
Nieee, on stary jak ja ten awatar. Ale dobra myśl - pora zmienić. Buziaki!
eda 19:47, 06 lis 2014

lew_ogrodowy napisał(a)
Nieee, on stary jak ja ten awatar. Ale dobra myśl - pora zmienić. Buziaki!

Monia wydawało mi się sorry trawka mi się podoba buziaki
Joku 21:32, 06 lis 2014

Wpadam z rewizytą. Bardzo kolorowe ostatnie dni u ciebie i niemalże wiosna , rośliny powariowały.
PS! Robisz bardzo ładne zdjęcia.
hanka_andrus 22:46, 06 lis 2014

Potwierdzam!
zawitka 08:59, 07 lis 2014

Z uśmiechem na buziaku nnnnnnooooo ładne
Milka 15:02, 07 lis 2014

No niektórym roślinom nieźle się pomieszało dzięki tej pogodzie, ale zimy nie będzie, więc dadzą radę
pozdrawiam