Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Napia 23:11, 05 lis 2014

Ewa, przeczytałam wstęp i ostatnie strony, a w weekend zamierzam przejrzeć całość będę miała trochę więcej czasu, a nie tak jak teraz w ciągłym biegu
Ładnie u Ciebie i fajne te geometryczne rabatki, u mnie tylko łuki i półkola Podglądam ekranik z cisów, bo sama podobny, tylko po łuku, sadziłam dwa lata temu i już całkiem ładnie się rozrósł U Ciebie też będzie piękny
Mam zamiar często do Ciebie zaglądać Widzę,że wątek taki przytulaśny bardzo a ja też to lubię
Ewkakonewka 23:43, 05 lis 2014

babka napisał(a)
Busz to nie jest ale wyobraźnia działa. Będzie piknie pani !! Ten cypryśnik zjawiskowy

Prawda, że działa
Ewkakonewka 23:47, 05 lis 2014

Napia napisał(a)
Ewa, przeczytałam wstęp i ostatnie strony, a w weekend zamierzam przejrzeć całość będę miała trochę więcej czasu, a nie tak jak teraz w ciągłym biegu
Ładnie u Ciebie i fajne te geometryczne rabatki, u mnie tylko łuki i półkola Podglądam ekranik z cisów, bo sama podobny, tylko po łuku, sadziłam dwa lata temu i już całkiem ładnie się rozrósł U Ciebie też będzie piękny
Mam zamiar często do Ciebie zaglądać Widzę,że wątek taki przytulaśny bardzo a ja też to lubię

A w środku trawki z lewej, trawki z prawej, nie wiele się działo ogrodniczo.
Moje cisy też się rozrosną hihihihi już to robią od kilku godzin
Zaglądaj bardzooo zapraszam, miło mi będzie
i może kiedyś swoją werandę u mnie zobaczysz, no tak mi się marzy
aage 09:13, 06 lis 2014

Widzę ten ekran oczyma wyobraźni będzie cudnie
Donia72 09:28, 06 lis 2014

Ewka, zaległości nadrobię...dzisiaj Fotki też cyknę, ale najpierw chwasty i liście usunę Ale jeszcze co najważniejsze...to pojadę na jarmark !
Betka 12:10, 06 lis 2014

Nadrabiam bo mnie dawno nie było fajnie u Ciebie ekran z cisa będzie taki jak w wyobraźni jeszcze sezon dwa a może trzy ...nie ważne ważne że już rośnie
Donicy szkoda za to trawka uratowana !
Pozdrawiam i lecę dalej nadrabiać
mira 13:46, 06 lis 2014

Ekran z cisa widzialam musisz sie w cierpliwość uzbroić, a z czego masz żywoplot?

wypatrzylam piękną pelargonię,
buki wszystkie teraz rudzieją coby zaschnąć i tak pozostać do maja,

pozdrawiam
BusyBee 13:51, 06 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Cisy posadzone, niestety ekranem tego nazwać nijak się nie uda

patrzymy

ale oczyma wyobraźni widzimy

Oj uśmiałam się z Twojej wizualizacji Czekamy cierpliwie na efekt...przecież cierpliwość to jedna z cnót ogrodnika

U Ciebie to rzeczywiście tak jak u mnie- jak coś dosadzam, to malutkie jest w porównaniu z roślinami, które już są w ogrodzie...no ale tego nie przeskoczymy, bo na duże krzaki, to dużo kasy trzeba

Poczekamy wiec, a ekran w tym miejscu to naprawdę fajny pomysł
BusyBee 13:53, 06 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Dla szybkiego zatarcia braku efektu cisowego wyglądający bajecznie teraz
zardzewiały całkowicie cypryśnik

Ale ten to książę po prostu piękny!...muszę go poszukać w Twoim wątku we wcześniejszej- letniej odsłonie....bardzo mnie to ciekawi......
Ewkakonewka 20:09, 06 lis 2014

aage napisał(a)
Widzę ten ekran oczyma wyobraźni będzie cudnie

Buziak, pewnie, że będzie, moje noworodki ogrodowe mają 1 dzień, jak dojdą do wieku przedszkolnego będą cudne
Odnowiłam dzisiaj domek i karmnik , to Twoje wpływy. Tylko nie byłabym sobą jakbym koronki do domku nie przyczepiła i jeszcze podumałam nad tują kulką na pniu i doszłam do wniosku, że ona będzie w glinianej donicy tam stała, ale od wiosny bo teraz szkoda donicy, może nie przetrwać zimy. Ale tak czy inaczej trawka w nogi potrzebna. Na razie mam fazę na Ice Dance, nasadziłam ich w tym roku 7 szt. i czekam na efekt za rok.