Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:23, 16 lis 2014

Do góry
Luty

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:23, 16 lis 2014

Do góry
A teraz wracam do wpisów moich stałych bywalców ... tych co się wpisują mniej lub więcej... Może do rana mi się uda

Zbyszek - jak na Krupówkach.. tylko ja Krupówek nie lubię, a forum kocham Ja mam Morskie Oko.. ale tego też już nie puścili.. bo do kamery nie powiem, że moje oczko jest zwane Kałużą I nie nazwałam Wsiowej - Wsiową .... .. Mała J ze mnie. A za Litworowy dziękuję .. kocham Taty, kocham skały wapienne i nic na to nie poradzę

Beti - nie ma takiej opcji.. Nie bojaj się.. stres przechodzi.. wracam na stare tory Zrelaksowałam się nad prawdziwym stawem.. dzięki Zbyszkowi

Ewkakonewka - już Ci pisali, ale masz super Nicka .. i dobrze (dla Ciebie), że tylko wirtualnie spacerowałaś, bo inaczej bym Cie zanudziła gadaniem gdzie co jest i co jeszcze bym przerzuciła ..

Hanuś - jest dobrze i dobrze... ale dobrze, że przeminęło z wiatrem...

Wilczyco - Twój ogród też bym zwiedziła wirtualnie... chyba mus gdzieś zakablować, że jest taki piękny ogród i ogrodniczka z pasją.. i jeszcze cudne fotki robi

Olaw - co się odwlecze to nie uciecze... ja też dopiero o 20 obejrzałam na spokojnie I żyję..

Krysiu - Wszystkich to nie pamiętam, bo niektóre nazwy są wymyślane złośliwe, a ja antytalent językowy... ale większość mam na pewno zapisaną Póki dysku nie wetnie, to mam... no właśnie miałam kopię zrobić po doświadczeniach Sebka..

Wiunia - może to raj nie jest, ale miło się wypada do ogrodu na spacerek I coś podłubać ... przy okazji spacerku.

Weronika - pierwsze emocje opadły i już jest OK.. na lilie, liliowce i floksy przyjechali o 1-2 tygodnie za późno... wcześniej do tego wszystkiego byłyby jeszcze wymienione gatunki.. lilii miałam ponad 90 gatunków, piszę miałam, bo coś łopatą ostatnio uszczupliłam.
Tej już nie ma.. a nazwy nie zapisałam.. buuu będę szukać co za jedna.. wysoka na 2 metry..

I specjalne wydanie programu.... z wisteriami, bo są dwie różne.. nie wiem czemu nie pokazali, akurat kwitły.. Dla Ciebie i innych symaptyków mojego misz-maszu

I Ludwiczek Lawin

Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:18, 16 lis 2014

Do góry
Rododendrony tylko żurawkami podsadziłam a jaka różnica

Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:15, 16 lis 2014

Do góry
Z drugiej strony

Moje próby "wtapiania w naturę" ; ) 22:12, 16 lis 2014

Do góry
I na życzenie jeszcze kilka moich roślin na chybił-trafił ; )
Ogród cioci czyli ciociogród :) 22:12, 16 lis 2014

Do góry
Kolejna rabata przez rok
Styczeń

Maj

Sierpień
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 22:09, 16 lis 2014

Do góry

Na Żonkilowej 22:09, 16 lis 2014

Do góry
No a potem w czerwcu tego roku przzeprowadziliśmy się na Żonkilową i na nasze 500 m szczęścia i tu zaczynamy od początku ,od mleczu,perzu wymiany ziemi itd...
Ogród z widokiem na jezioro 22:07, 16 lis 2014

Do góry
To i ja ze swoim skromnym kwiatkiem dołączę się do gratulacji
Moje próby "wtapiania w naturę" ; ) 22:05, 16 lis 2014

Do góry
No to pokaże Wam jeszcze mój destrukcyjny wpływ na środowisko ; ) Jak zastałem i co z tym potem zrobiłem, czyli przed i po ... ; )
Ogrodowa zachciewajka :) 21:55, 16 lis 2014

Do góry
Kasial napisał(a)

Dokładnie o takie stoliki mi chodzi to zdjęcie od znajomych ze sklepu
Czekam tylko na palety

REWELACJA! jak widać palety można wykorzystać nie tylko na kompostownik.

Witaj Kasia,-będę obserwować Twoje poczynania a może coś "skseruję" pod moim lasem
Ogród z widokiem na jezioro 21:51, 16 lis 2014

Do góry
Gratki na 200 stron
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:49, 16 lis 2014

Do góry
Ania tłoczno tu jak na Krupówkach w ostatni weekend sierpnia, podrzucam "mała jędzo"na odstresowanie chwilę zadumy na Litworowym Stawem
przycupnij na kamyku i zapomnij o ogrodach

Pszczelarnia 21:39, 16 lis 2014

Do góry

bez hymnów i peanów, ok ale ja tu przycupnę na chwilkę i pokontempluję smaczki

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:30, 16 lis 2014

Do góry
BETI13 napisał(a)
Aniu, Twój ogród podglądam od trzech lat na moim kochanym Ogrodowisku i jestem zauroczona wszystkim co posadziliście i z jaką czułością dbacie o faunę i florę. Uwielbiam Twój charakterek "Małej Mi"

Mała jędza ze mnie Na szczęście mała, a nie duża... ha, ha, ha...

Boziu... ja jędza, a Ty cierpliwa... 3 lata moich rewolucji.... to Ci napiszę, że ta kolorowa rabata w 60% została w ciągu ostatnich 2 tygodni wykopana i zakopana inaczej.... czyli prawa flanka na lewą flankę

I protestuję, bo mówiłam, że ja komponuję rabaty za pomocą łopaty i tego nie puścili ..... a to sama prawda.

Dziękuję za miły wpis Stawiają mnie one do pionu i przywracają mój normalny codzienny wewnętrzny spokój.

I kwiatek dla Ciebie.. jutro chyba będę wodować do garażu.... a na mrozy do kotłowni.. przejść nie ma wtedy jak... a ja szarpię w te i we wte.... że ja głupia piwniczki nie chciałam... dumam gdzie w ogrodzie ziemiankę zrobić

Rododendronowy ogród II. 21:26, 16 lis 2014

Do góry

Rododendronowy ogród II. 21:24, 16 lis 2014

Do góry
Gdzieś jest watek żeby te same grzadki w różnych porach roku pokazywac. Nie bede tam wklejac bo nie mam rarytasów ale tu mogę. Tak się zmienia moje jeziorko.

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:23, 16 lis 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Aniu, program obejrzany było cudnie
i chyba to dobry moment i miejsce, by podziękować Ci
za wszystkie rady, których nikomu nie odmawiasz,
pomoc techniczną,
za fotki,
aleje,
fiordy,
przenosiny z flanki na flankę,
dowcip i humor,
wykładanie kawy na ławę,
spotkania,
sadzonki,
pierwszy kieł i krok,
piękno miłości do piesa,
radości i smutki, które są także naszym udziałem...
dziękuję błękitem

Oj, tak oj tak....podpisuje sie pod tym co napisała Pani Przyroda - Mariolka
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:21, 16 lis 2014

Do góry
jambosana napisał(a)
Dziękuję za jakże miłe odwiedziny w moim wątku i jeszcze bardziej za radosną, pełną barw i entuzjazmu wizytę w Twoim ogrodzie - na forum i w dzisiejszej Maji w ogrodzie. Nawet mój m. przeciwnik ogrodnictwa jako takiego, uznał że taki ogród to nawet ładny... Nawet ładny ? Piękny, bogaty, bujny, kolorowy, no po prostu ogród maniaczki ogrodowej tryskającej energią. Eh skąd Ty czerpiesz tyle energii...

Kochana... w ucho strzel eMusia.. ode mnie.. macie piękny ogród Bujny, kolorowy.. nic mu nie brakuje, dlatego przeczytałam wszytko u Ciebie Chociaż już się pilnuję by nie tworzyć nowych rabat i nie zaglądać na nowe wątki.... bo czasu już na wszytko brakuje.

Nowe wątki zostawiłam sobie na zimę Nie będzie norania w ogrodzie, będzie noranie po wirtualnych ogrodach

I ostatnia fotka , bo zapomniałam naładować baterii .. jak zwykle..
Ogrodowe przygody 21:17, 16 lis 2014

Do góry
Tą różę (zakupiona w Biedronce) przesadzałam
mam nadzieję, że się przyjmie na nowym miejscu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies