Ten wianek to prawdziwe powitanie Pani Zimy i Królowej Śniegu.Modelowy okaz. Ja nie wiem, jak się takie bombki na wiankach mocuje? Zawsze mam wrażenie, że one tak na niby się trzymają, tak zwiewnie i ulotnie wyglądają.
Ależ tu cudna atmosfera Też lubię takie mądre i pogodne osóbki
Co za historie
Gabisiu twój wianek mnie zachwycił - rewelacyjny jest
Reszta świątecznych aranżacji również powala
Pozdrawiam wiosennie....
Ania odpowiedziała za mnie, szybka ta Mala Mi bez podkładu nic nie podziałam a na razie jestem uziemiona by go kupić w tym roku doszkolę się z wiankowania a za rok zaszaleje
wspaniałą macie choinkę a dekoracje kominkowe i wianek...cudowne !!!
ale Ty samokrytyczna jesteś chyba nawet mnie przebijasz
masz tak pięknie, że hej !!!
Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.
W końcu i ja wstawię swoje tegoroczne ozdoby Świąteczne. Zrobiłam 4 wianki, 2 dla mnie i 2 dla sióstr na prezent. Może jutro zrobię jeszcze jeden- jak się wyrobię z resztą zajęć.
Wianek z gałązek tui i świerka. Chciałam powiesić na furtce, ale bałam się, że ktoś go zniszczy. Wisi więc na kratce przy tarasie.
Poczyniłaś Eluś, wianek, jak nie masz pistoletu to nie szkodzi, w ogrodzie są ozdoby napewno coś znajdziesz, nawet jabłko przymocowałam drutem, a ozdoby możesz nićmi, przymocować
lampiony kupione za grosze, świeczki w sklepiku z "koscielnymi rzeczami" (jak się w ogóle taki nazywa???) - odlejałam nawet naklejki z CHrystusem Miłosiernym . W sklepie wołają za takie ok 30 zł a tam 6,5...
Sebus, ja jeszcze mam zamiar skopiować twój wianek na bramę Tez piękny w swej prostocie
weekend miałam pracowity, nadgoniłam (po części) zaległości domowe dekoracje zrobione, choinka ubrana Jutro jeszcze zakupy, pieczenie mięs i ciasta... ale święta już czuć pomimo +6st na tę chwilę
Powiesiłam wianek na klatce i mi się spodobał, zrobiłam drugi na drzwi
Wybaczcie wszystkie foty z braku czasu telefonem po nocy robione...