te wsiowe ozdoby bardzo urokliwe a wianek z ostrokrzewu taki jak pamiętam z książek z dziecka
girlanda na kominku bardzo mi się podoba i wreszcie muszę sobie taką sprawić - nie wiem tylko jak zrobić coby ściany nie pobrudzić i jak upleść taki choinkowy długi wałek - ale już wiem gdzie jest instruktor to nie zginę
Aniu jakoś nie miałam weny nic wymyślać, dziś parę rzeczy na szybko zrobiłam.
Marta dziękuję za ucha
Ewa są na baterię rok temu kupiłam jedne teraz drugie. Chciałam zrobic wianek ze świerkowych gałązek z białymi gwiazdkami i perełkami podświetlony właśnie lampkami na baterie, ale czasu zabrakło....
...więc wianki mam ubiegłoroczne... a reszta nic wielkiego, parę gałązek i takie tam....
....zobaczcie sami...
Elu pozdrawiam świątecznie...wiankiem się nie kłopocz....ważne jest ciepło w serduchu i obecność bliskich.....wianek rzecz nabyta....za rok będzie z ozdobami
Pozdrawiam świątecznie
Dziewczynki ... Mnie juź pierniki zalewają , .. Tak więc jak bedem kciała dalej pierniczyć to do kosztów pierniczenia bedem musiała dołączyć koszt karnetu na siłownię ... Bo ktoś przeca musi te pierniki wchłonąć .... Ponad 100 pierników na trzy paszcze... Łooo mamma wychodzi całkiem sporo ...
Natomiast wirus wiankowy, to jak mnie chwycił..tooo trzyma i puścić nie kce ... Jak wczoraj moja szwagierka zobaczyła mój wianek , to już mi przepuścić nie kciała nooo i musiałam jej dziś wianek zmontować ..jakbym napisała ,że bez przyjemności..... To bym skłamała ...
Dekoracje na zewnątrz bardzo mi się podobają, u mnie tylko wianek na drzwiach i niestety nie mam już z czego takich cudów jak u Ciebie zrobić
Wesołych!
Ten wianek to prawdziwe powitanie Pani Zimy i Królowej Śniegu.Modelowy okaz. Ja nie wiem, jak się takie bombki na wiankach mocuje? Zawsze mam wrażenie, że one tak na niby się trzymają, tak zwiewnie i ulotnie wyglądają.
Ależ tu cudna atmosfera Też lubię takie mądre i pogodne osóbki
Co za historie
Gabisiu twój wianek mnie zachwycił - rewelacyjny jest
Reszta świątecznych aranżacji również powala
Pozdrawiam wiosennie....
Ania odpowiedziała za mnie, szybka ta Mala Mi bez podkładu nic nie podziałam a na razie jestem uziemiona by go kupić w tym roku doszkolę się z wiankowania a za rok zaszaleje