Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:36, 23 gru 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.

Małgosiu, cieszę się, że wiankowanie Ci się spodobało Twoja sunia jest prawdziwą pięknością, dziekuje za życzenia
Ogród niby nowoczesny ale... 14:14, 23 gru 2013

Do góry
Fajnie wyszedł Citen wianek. Bardzo elegancko. Pozdrawiam
Pszczelarnia 14:14, 23 gru 2013

Do góry
Ewciu, ten wianek z elfami jest jak obrazek cudny.
Strasznie mnie rozweselił
I te grzybki wdzięczne
Cudeńka u Ciebie, jak zwykle niepowtarzalne!
Ogród niby nowoczesny ale... 09:30, 23 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
Jestem, jestem...żyję. Wiatr nie porwał ale też nie baluje...
Dziś w Trójmieście byłam na zakupach a w poprzednie dni ciasteczka piekłam i inne pierdółki robiłam....

No ale najpierw pochwalę się prezentem...tak się zachwycałam wiankiem Malkul (od Anity), że Beatka się nade mną zlitowała i mi wianek zrobiła
Piękny..jutro zawiśnie na drzwiach wejściowych. Chyba na wejściowych..bo na razie wisi w domu i napatrzeć się nie mogę...

Ten wianek to prawdziwe powitanie Pani Zimy i Królowej Śniegu.Modelowy okaz. Ja nie wiem, jak się takie bombki na wiankach mocuje? Zawsze mam wrażenie, że one tak na niby się trzymają, tak zwiewnie i ulotnie wyglądają.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 09:20, 23 gru 2013

Do góry
Ależ tu cudna atmosfera Też lubię takie mądre i pogodne osóbki
Co za historie
Gabisiu twój wianek mnie zachwycił - rewelacyjny jest
Reszta świątecznych aranżacji również powala
Pozdrawiam wiosennie....
Ogród Eli 08:54, 23 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Aga.. Ela wianek zużyła na inne cele..

Aniu większy pożytek i po oczach mnie nie razi swą urodą
Ogród Eli 08:53, 23 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)

Poczyniłaś Eluś, wianek, jak nie masz pistoletu to nie szkodzi, w ogrodzie są ozdoby napewno coś znajdziesz, nawet jabłko przymocowałam drutem, a ozdoby możesz nićmi, przymocować

Pozdrawiam

Ania odpowiedziała za mnie, szybka ta Mala Mi bez podkładu nic nie podziałam a na razie jestem uziemiona by go kupić w tym roku doszkolę się z wiankowania a za rok zaszaleje
Borówcowy raj 08:47, 23 gru 2013

Do góry
Piękna choinka a wianek i kominkowa aranżacja zachwycające

Pozdrawiam
Borówcowy raj 08:30, 23 gru 2013

Do góry
wspaniałą macie choinkę a dekoracje kominkowe i wianek...cudowne !!!
ale Ty samokrytyczna jesteś chyba nawet mnie przebijasz
masz tak pięknie, że hej !!!
Ogród Eli 08:28, 23 gru 2013

Do góry
Aga.. Ela wianek zużyła na inne cele..
Ogród niby nowoczesny ale... 08:00, 23 gru 2013

Do góry
nooo ja tez nie mam pojęcia po kim te upodobania...ale już czuję że choinka sliczna będzie

powiesiłaś wianek?...jak lukrowanie ciasteczek poszło?

nalewkę odcedzaj...na świąteczny stół jak znalazł
Pszczelarnia 00:01, 23 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
W ostatniej chwili wykonałam dekorację na stół tarasowy, żeby mieć ładny widok z izby. Tutaj jeszcze powinnam dołożyć gwiazdek ceramicznych i dać więcej filcowej wstążki.

Akcja nabywania choinek w ilości hurtowej przyniosła zdobycz w postaci takiej skrzynki (skrzynka z wialni, jakiej używa nasz pan Leśniczy do czyszczenia orzechów bukowych lub innych nasion drzew).

Tutaj już w swojej przypisanej roli.

bardzo ladny wianek, możesz powtykać w niego gałązki jemioły z owocami a skrzyneczka przyda się do ogrodu na narzędzia Bentleya
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:49, 22 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale cudny ten nowy wianek!!! I te bombki w latarence!
wianek jest na omszonym podkładzie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:47, 22 gru 2013

Do góry
Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.
Na Francuskiej 23:41, 22 gru 2013

Do góry
W końcu i ja wstawię swoje tegoroczne ozdoby Świąteczne. Zrobiłam 4 wianki, 2 dla mnie i 2 dla sióstr na prezent. Może jutro zrobię jeszcze jeden- jak się wyrobię z resztą zajęć.

Wianek z gałązek tui i świerka. Chciałam powiesić na furtce, ale bałam się, że ktoś go zniszczy. Wisi więc na kratce przy tarasie.

Ogród Eli 23:14, 22 gru 2013

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
gałązki miały pójść na okrycie wykiełkowanych zafirków i nie wiem czy by to nie było najlepsze wyjście powiedzmy, że to podkład... i co z tym fantem dalej począć kliju ni ma.... ozdób ni ma...
zawiążę czerwoną kokardę i powieszę na altance

Poczyniłaś Eluś, wianek, jak nie masz pistoletu to nie szkodzi, w ogrodzie są ozdoby napewno coś znajdziesz, nawet jabłko przymocowałam drutem, a ozdoby możesz nićmi, przymocować

Pozdrawiam
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 23:12, 22 gru 2013

Do góry
lampiony kupione za grosze, świeczki w sklepiku z "koscielnymi rzeczami" (jak się w ogóle taki nazywa???) - odlejałam nawet naklejki z CHrystusem Miłosiernym . W sklepie wołają za takie ok 30 zł a tam 6,5...

Sebus, ja jeszcze mam zamiar skopiować twój wianek na bramę Tez piękny w swej prostocie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:00, 22 gru 2013

Do góry
Ale cudny ten nowy wianek!!! I te bombki w latarence!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:54, 22 gru 2013

Do góry
weekend miałam pracowity, nadgoniłam (po części) zaległości domowe dekoracje zrobione, choinka ubrana Jutro jeszcze zakupy, pieczenie mięs i ciasta... ale święta już czuć pomimo +6st na tę chwilę
Powiesiłam wianek na klatce i mi się spodobał, zrobiłam drugi na drzwi
Wybaczcie wszystkie foty z braku czasu telefonem po nocy robione...

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 22:54, 22 gru 2013

Do góry
elzbieta_g napisał(a)

fenomenalne zdjęciedekoracje świąteczne piękne, ja wianka nie popełniłam bo nie umiem i pistoletu brak pozdrawiam przedświątecznie

Popełniłaś wianek, widziałam, zbierz ozdoby z ogrodu, nicią też przymocujesz i to ja tak gadam, a dopiero jęczałam, tak samo, że nie poczynię wianka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies