Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Pszczelarnia 09:09, 23 gru 2013

O, tutaj widzę rozterki natury przedświątecznej. I mnie dopadło. A miało być tak spokojnie.
WilczaGora 09:58, 23 gru 2013

Agania napisał(a)
Mam cały jutrzejszy dzień na robótki ostateczne, ale dziękuję za wsparcie, zawsze mi jakiegoś pomysła podsuniesz

buziaki Wilkołaki
Luki 10:54, 23 gru 2013

No ozdabianie na całego Bardzo ładnie, czerwone stroiki przemawiają do mnie najbardziej, ale do turkusu chyba się nie przekonam mimo, że ciekawie wygląda
renatamama3 12:42, 23 gru 2013

Agatko ,moja córa była na nartach w Białce w środę .
Mój kociak ,wytresowany w tym roku o dziwo choinka go nie interesuje ,w ubiegła lata lubił na nią wskakiwać i spać ,systematycznie jak tylko wszedł był ściąg i chyba zajarzył ,że śpimy gdzie indziej z tym ,że legowiska swojego nie uznaje ,raz tu raz tam, nasze łóżko ,szafa ,komoda itp.Pies podobnie wszędzie tylko nie u siebie .
Właśnie robię sałatki ,3 bita i piernika jutro jeszcze makowca i zupy wigilijne.
Stroiki zrobiłaś super .pozdrawiam
Agania 14:36, 23 gru 2013

Margarete napisał(a)
Piękne dekoracje Aganiu, a jeden wianek całkiem podobny do jednegoi zmoich "dzieł".
Kociak słodki, szczególnie że taki rudasek.
A te psiaki to charty rosyjskie ? są sliczne. Ja kocham psy, mam w domu kolejna bidulke ze schroniska, tym razem to taka "prawie" dobermanka.... chociaż jak u nas nastał to ktos pytał mnie czy to nie jest jakiś charcik właśnie, bo ma bardzo lekką budowe, jest szczupła, ma wysokie łapy a ogon
( najprawdoppodobniej ze strachu czy z niepewności na poczatku pobytu u nas ) nosiła w taki charakterystyczny dla charta sposób.
Pozdrawiam i zyczę udanych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.

Małgosiu, cieszę się, że wiankowanie Ci się spodobało Twoja sunia jest prawdziwą pięknością, dziekuje za życzenia
Agania 14:37, 23 gru 2013

Pszczelarnia napisał(a)
O, tutaj widzę rozterki natury przedświątecznej. I mnie dopadło. A miało być tak spokojnie.

Ewuś już niedługo będziemy świętować z rodziną i koniec rozterek, już u Was jest wszędzie tak cudownie i nastrojowo, tylko pomarzyć, mam nadzieję, że ze wszytkim zdążę
Agania 14:39, 23 gru 2013

WilczaGora napisał(a)

buziaki Wilkołaki

Buziaki Ewuś, jeszcze o pierniczkach sobie przypomniałam już czuje ich zapach
Agania 14:41, 23 gru 2013

Luki napisał(a)
No ozdabianie na całego Bardzo ładnie, czerwone stroiki przemawiają do mnie najbardziej, ale do turkusu chyba się nie przekonam mimo, że ciekawie wygląda

Łukasz, to strojenie ma coś w sobie, dla mnie kolor czerwony jest trafiony, we mnie właśnie trafił
Agania 14:48, 23 gru 2013

renatamama3 napisał(a)
Agatko ,moja córa była na nartach w Białce w środę .
Mój kociak ,wytresowany w tym roku o dziwo choinka go nie interesuje ,w ubiegła lata lubił na nią wskakiwać i spać ,systematycznie jak tylko wszedł był ściąg i chyba zajarzył ,że śpimy gdzie indziej z tym ,że legowiska swojego nie uznaje ,raz tu raz tam, nasze łóżko ,szafa ,komoda itp.Pies podobnie wszędzie tylko nie u siebie .
Właśnie robię sałatki ,3 bita i piernika jutro jeszcze makowca i zupy wigilijne.
Stroiki zrobiłaś super .pozdrawiam

Fajnie to Białkę zaliczyłaś z opowieści córy, a ja na żywo, poślizgałam się i było super

Moje zwierzaki też są tam, gdzie my, czyli najczęściej w kuchni, psy leżą na podłodze, trzeba slalomem, pomiędzy nimi chodzić, a koty polegują na krzesłach i co wpatrują się, czekając na jakiś smaczny kąsek

Ty też uwijasz się w kuchni

ja po pracy wsiadam za stery kuchenne i obieram kurs barszczem płynący
Agania 14:49, 23 gru 2013