No ozdabianie na całego Bardzo ładnie, czerwone stroiki przemawiają do mnie najbardziej, ale do turkusu chyba się nie przekonam mimo, że ciekawie wygląda
Agatko ,moja córa była na nartach w Białce w środę .
Mój kociak ,wytresowany w tym roku o dziwo choinka go nie interesuje ,w ubiegła lata lubił na nią wskakiwać i spać ,systematycznie jak tylko wszedł był ściąg i chyba zajarzył ,że śpimy gdzie indziej z tym ,że legowiska swojego nie uznaje ,raz tu raz tam, nasze łóżko ,szafa ,komoda itp.Pies podobnie wszędzie tylko nie u siebie .
Właśnie robię sałatki ,3 bita i piernika jutro jeszcze makowca i zupy wigilijne.
Stroiki zrobiłaś super .pozdrawiam
Ewuś już niedługo będziemy świętować z rodziną i koniec rozterek, już u Was jest wszędzie tak cudownie i nastrojowo, tylko pomarzyć, mam nadzieję, że ze wszytkim zdążę
Fajnie to Białkę zaliczyłaś z opowieści córy, a ja na żywo, poślizgałam się i było super
Moje zwierzaki też są tam, gdzie my, czyli najczęściej w kuchni, psy leżą na podłodze, trzeba slalomem, pomiędzy nimi chodzić, a koty polegują na krzesłach i co wpatrują się, czekając na jakiś smaczny kąsek
Ty też uwijasz się w kuchni
ja po pracy wsiadam za stery kuchenne i obieram kurs barszczem płynący