Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

beta 08:26, 23 gru 2013

Małgosiu, slicznie przed wejściem do domku..
Agania 12:36, 23 gru 2013

Małgosiu, podziwiam Twoje ozdoby świąteczne, piekne wianki, egzamin z wiankowania zdany szóstkowo, dekoracja w donicy z gałązkami chyba z derenia białego, dudownie wyglądają, jednak czerwień z zielenią jest najfaniejszym połączeniem

Twoja sunia jest rozkoszna, piękna ma figurę, wogóle te uszy i ogon jak spicruta wymiatają

Patrzę jak rowzija się Twój ogród, jak sadzisz i tworzysz kolejne kompozycje, macierzankowy skalniak wpadł mi w oko i naliczyłam dwa poczochrańce Wasze spotkania były super i wspomnienia są na zawsze z tak miło spędzonych chwil

pozdrawiam Małgosiu, Wesołych Świą Bożego narodzenia

dla Ciebie moje plecionki

Margarete 15:18, 23 gru 2013

beta napisał(a)
Małgosiu, slicznie przed wejściem do domku..

Dzieki
Margarete 15:18, 23 gru 2013

Agania napisał(a)
Małgosiu, podziwiam Twoje ozdoby świąteczne, piekne wianki, egzamin z wiankowania zdany szóstkowo, dekoracja w donicy z gałązkami chyba z derenia białego, dudownie wyglądają, jednak czerwień z zielenią jest najfaniejszym połączeniem

Twoja sunia jest rozkoszna, piękna ma figurę, wogule te uszy i ogon jak spicruta wymiatają

Patrzę jak rowzija się Twój ogród, jak sadzisz i tworzysz kolejne kompozycje, macierzankowy skalniak wpadł mi w oko i naliczyłam dwa poczochrańce Wasze spotkania były super i wspomnienia są na zawsze z tak miło spędzonych chwil

pozdrawiam Małgosiu, Wesołych Świą Bożego narodzenia

dla Ciebie moje plecionki

Dzieki
Margarete 15:24, 23 gru 2013

Witam i pozdrawiam odwiedzających, jestem w pędzie.....jak kazdy w tym momencie, rybka juz zrobiona, gravlax też, teraz robie gołąbki z kasza i grzybami ( dzieki Bogdziu za sugestię) mam nadzieje że sie udadzą bo to pierwszy raz. Potem jeszcze sernik, choinka do ubrania, prezenty do spakowania i........mozna bedzie świętowac. Pozdrawiam wszystkich światecznie i biegne dalej do pracy ............

Anita1978 16:38, 23 gru 2013

Małgosiu widzę , że święta całą parą u Ciebie!
Pozdrawiam i przesyłam życzenia
Bogdzia 17:21, 23 gru 2013

Małgoś ja chce sie zastosowac do zarzadzeń Szefowej wiec życzenia złożyłam w specjalnym wątku ale nie zaszkodzi jeszcze przed świetami dac Ci buziaka i życzyc samych miłych dni I dobra nowina: coraz bliżej do wiosny
Welka 19:20, 23 gru 2013

Dekoracje na zewnątrz bardzo mi się podobają, u mnie tylko wianek na drzwiach i niestety nie mam już z czego takich cudów jak u Ciebie zrobić
Wesołych!
ewa004 20:45, 23 gru 2013

Pozdrowionka zostawiam i życzę Zdrowych i pogodnych świąt
Margarete 22:20, 23 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Małgoś ja chce sie zastosowac do zarzadzeń Szefowej wiec życzenia złożyłam w specjalnym wątku ale nie zaszkodzi jeszcze przed świetami dac Ci buziaka i życzyc samych miłych dni I dobra nowina: coraz bliżej do wiosny

ups.........ja nie wiedziałam że robię cos wbrew zasadom ustalonym przez szefową składając zyczenia że tak powiem indywidualnie...................ale tak szczerze mówiac to nie żałuję ..... takie drobne wykroczenie........................na przyszłe świeta zastosuję sie do obowiązujacych zasad, ale teraz..jeszcze raz sciskam cie mocno światecznie Bozenko