Mariolu,
jestem zachwycona pięknymi różami i nie tylko.
A ta trawka przy astince nn to stipa? Piękne zestawienie.
Golaski z marketu u mnie też nie zachwycają, jak w przyszłym roku będą takie mizerne to je wymieniam.
Jestem częstym gościem w Twoim ogrodzie ale dzisiaj ślad musiałam zostawić. Wątek zaznaczam to naprawdę warto bywać w tak pięknym ogrodzie.
Żurawka o która u mnie w wątku pytałaś to właśnie Brass Lantern i będziesz z niej zadowolona, zimuje u mnie bez problemu, wytrzymuje na prawdziwej patelni.
Ten gratisek Neptune u mnie kiepski
Pozdrawiam
To wilczomlecz bardzo się rozrósł będę na wiosnę go uszczuplać no i tam są jeszcze czosnki dzwonek Prichard's bliżej no i jeszcze trochę szukam zdjęć samosiewek Bishopa zaraz wklejęsą i o zielonych liściach i o ciemnych
po prawej stronie widać siewki dalii zdjęcie z czerwca 2013 z rajskiego i kwiatki też jeszcze była jedna o pomarańczowym kwiatku i ciemnych liściach ale nie mogę znaleźć zdjęcia
kwiaty też są różne widać,że zapylone przez owady nie są czysto bishopowe
Gosiu dzięki Ci że zajrzałas do mnie dzięki temu mogłam poznać Twój piękny ogród
Zaznaczam i będę zaglądać i muszę pokazać Twój ogród córce bo to sa jej klimaty a jest własnie na etapie pobojowiska wokół domu i musi coś z tym zrobić
Masz piekne kompozycje z trawami a powiedz mi proszę co to za jedna na tych zdjęcia
Slicznie to wygląda z tymi jeżówkami
Ten amarantowy...dla mnie to on bardziej malinowy to Red Leonardo... A zdjęcie robione wcześniej jak kwitł.
To jest kwitnący nadal Leonardo..., zdjęcie z 28.09