o łał mistrzyni zawitała miło że znalazłaś choć 1 zdjęcie
Twoje astry i Gabrysi zachwyciły mnie no i mam nowe ale skarłowaciałe i nie wiem czy warto przesadzić co gruntu czy przetrwają - takie kolory tobym chciala
Dziękuję Małgosiu
Dzisiaj już zimno i mokro i jesień już nie taka piękna
Kolekcja miskantów mówisz...faktycznie kupiłam w tym rok parę na próbę jak sobie poradzą z moim srogim klimatem i tym sposobem mam już kolekcje
Twojego purple fall jestem bardzo ciekawa, czekam na relację wiosną jak ruszy.
Dobrze pamiętasz że sadziłam bukszpany przy placyku żwirowym 2 lata temu, ale bukszpany Małgosiu to u mnie nie rosną najlepiej. Zaatakował je grzyb bo tam gęsto i trochę cienia. Nie pomogło pryskanie to zbyt późno zrobiłam oprysk. Wyrzuciłam je wiosną bo mnie denerwowały i posadziłam nowe. Ale bez rewelacji, te nowe zaczął też atakować grzyb, oprysk pomógł ale ich wygląd pozostawiał wiele do życzenia. Wyglądały kiepsko i jakby niedożywione. Kupiłam Małgosiu Florovit jesienny do zimozielonych i w połowie września je podlałam. Jest dużo lepiej ale bukszpany są narazie małe i ich za bardzo nie pokazuję. Nawet przez chwilę myślałam żeby tę bukszpanową odwódkę czymś zastąpić bo straciłam do niej serce.
Jestem teraz na szkoleniu i wracam do dom po 19 i dopiero w sobotę moge fotkę zrobić. Ale uwierz Małgoś że Twoje wyglądają lepiej
Narazie mam taką i tu trochę widać te bukszpany
Hahahaaaa że niby taki legendarny donżuan jestem ale ja przecież nic nie robię
Oj nieładnie tak donosić jeszcze Tygrysek się na mnie pogniewa i co będzie ? Do Gardenii to Ala już będzie w zaawansowanym stanie i nawet bez pokuty trzeba będzie jej pomagać
Filtr w moim aparacie zwie się MAGIC dlatego nazywam go magicznym
Renatko w Poznaniu też nie w każdej biedronce były a u nas na wsi to zniknęły dość szybko
Kosmosy białe też są będę szukać pełnych
róża to stephanie zu guttenberg moja tegoroczna ulubienica
Aniu ta trawa to trawa pompasowa niestety ponoć wymarza
choć mam ją 2 rok puszcza kolejne pióropusze
obok mam red barona liczę, że trochę podrośnie w przyszłym roku
jeśli chodzi o hortensje to phantom ma rzeczywiście duże wiechy kwiatów
mam 2 krzewy kupione od Pani na targu ale ma dobre źródło. Widziała Phantomy z takimi bardziej luźnymi wiechami, kwiaty nie były takie nabite.
Lubię takie klimaty
zdjęcie do kalendarza
a ja oznajmiam że u mnie kosmosy zaczęły kwitnąć jak szalone i niskie też się pokazały pół metra dalej niż je wysiewałam...one chyba od Ciebie. Niestety fotek nie mam jeszcze, ale jak zakwitną pokażę