Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

Gardener27 22:28, 13 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Witam się u Ciebie, Przemku.

Witaj Ewo

Widziałam kilka Twoich wpisów i postanowiłam Cię odwiedzić.

Bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś Goście zawsze mile widziani w moim ogrodzie

Cały wątek przejrzę w wolnej chwili, a na razie tylko się witam

O mamo .... będę inwigilowany Oglądaj zdjęcia a głupot nie czytaj Heheeee

Pozdrawiam
Gardener27 22:31, 13 paź 2014

pawel_snopek napisał(a)
Kiedy będą nowe foteczki jestem zaskoczony ich brakiem
pozdrawiam

Hej Paweł Fajnie że jesteś

Kurczę ale macie parcie na te foty Nawet nie mam ich kiedy zrobić bo pracuję do 15 a później załatwiam na mieście tysiące spraw Postaram się w czwartek zrobić coś nowego bo będę miał luźniejszy dzień Byle tylko pogoda dopisała Trzymajcie kciuki

Odpozdrawiam
Gardener27 22:43, 13 paź 2014

makkasia napisał(a)
Przemku już zapisałam BBC (dziękuję za ten link) nie cofnęłam się do ostatniego wpisu ale po pierwsze życzę zdrowia dla Babci, po drugie pokazujesz zdecydowanie za mało zdjęć ...wiem , ze zarobieni jesteśmy ale skąpisz nam uroków Twojego ogrodu, tym bardziej Ty masz już pozamiatane !!!
macham i czekam na więcej obrazków z opcją pogłębiająca koloru (zapomniałam jak ta funkcja sie nazywa )
i jeszcze strasznie zazdraszam, ze masz już pozamiatane !!!

Gardeners world to jeden z moich ulubionych ogrodniczych programów i cieszę się że i Tobie przypadł do gustu Gdybyś chciała mogę Ci polecić również inne zjadacze czasu
W imieniu babci bardzo dziękuję Teraz jak ją odwiedzę będzie po tej fali pozytywnej energii jak osiemnastka
Za mało zdjęć ... bo kiepski ze mnie fotograf i wszystko o tej porze marnieje w oczach że aż żal patrzeć No i do tego te moje rozkopane rabaty i niedokończona rewolucja która ma mieć swój finał dopiero na wiosnę
Opcja o której wspominasz zwie się magiczną
Pozamiatane to ja będę miał jak będzie chyba zima Dużo jeszcze pracy przede mną Lista zdaje się nie mieć końca Miłego sadzenia cebulowych

Pozdrawiam
zabaewa 23:39, 13 paź 2014

Flirciarz A właściwie nie... Casanova czy jakoś tam Powiem Tygryskowi co tu się wyprawia, kiedy tam wiadome niedomaganie zachodzi - kabel jezdem niesłychany Jak nic na Gardenię będziesz w ramach pokuty musiał przyjechać i na kolanach za Tygryskiem po halach śmigać

A fachowo - ta magiczna opcja - to filtr velvia - pewnie w aparat wbudowany jako opcja
pawel_snopek 19:06, 14 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

Hej Paweł Fajnie że jesteś

Kurczę ale macie parcie na te foty Nawet nie mam ich kiedy zrobić bo pracuję do 15 a później załatwiam na mieście tysiące spraw Postaram się w czwartek zrobić coś nowego bo będę miał luźniejszy dzień Byle tylko pogoda dopisała Trzymajcie kciuki

Odpozdrawiam

Będę jeszcze tutaj długo tak myślę mam jeszcze sporo wolnych miejsc w ogrodzie więc nigdzie nie mam zamiaru się ewakuować moje parcie wynika tylko z tego że lubię oglądać pismo obrazkowe u Ciebie
Gardener27 19:52, 14 paź 2014

zabaewa napisał(a)
Flirciarz A właściwie nie... Casanova czy jakoś tam Powiem Tygryskowi co tu się wyprawia, kiedy tam wiadome niedomaganie zachodzi - kabel jezdem niesłychany Jak nic na Gardenię będziesz w ramach pokuty musiał przyjechać i na kolanach za Tygryskiem po halach śmigać

A fachowo - ta magiczna opcja - to filtr velvia - pewnie w aparat wbudowany jako opcja

Hahahaaaa że niby taki legendarny donżuan jestem ale ja przecież nic nie robię

Oj nieładnie tak donosić jeszcze Tygrysek się na mnie pogniewa i co będzie ? Do Gardenii to Ala już będzie w zaawansowanym stanie i nawet bez pokuty trzeba będzie jej pomagać

Filtr w moim aparacie zwie się MAGIC dlatego nazywam go magicznym
Gardener27 20:03, 14 paź 2014

pawel_snopek napisał(a)

Będę jeszcze tutaj długo tak myślę mam jeszcze sporo wolnych miejsc w ogrodzie więc nigdzie nie mam zamiaru się ewakuować moje parcie wynika tylko z tego że lubię oglądać pismo obrazkowe u Ciebie

Obecność na forum jest dla mnie kopalnia wiedzy ogrodniczej i nie tylko Jedni pomagają drugim i tak tworzy się więź miedzy nami nawet wtedy gdy dzielą nas tysiące kilometrów Jednym słowem Ogrodowisko łączy

Bardzo mi miło słyszeć że to co robię jest docenione przez Ciebie Postaram się o nowe zdjęcia w miarę możliwości
Ewa_w_ogrodzie 20:57, 14 paź 2014

A tu jak zwykle wesoło. Pozdrawiam
Gardener27 21:15, 14 paź 2014

Wygrzebałem coś starego bo na świeże trzeba będzie jeszcze trochę poczekać

Juzia 21:16, 14 paź 2014