Na serio? czyli potencjał jest? tylko czy będę potrafiła go wykorzystać... No ale małymi kroczkami...
Ostatnio podczas spacerów z moim synkiem zapuszczam zurawia do cudzych ogrodow i bezwstydnie pstrykam zdjęcia roślinom, które mi się podobają
Może podpowiecie co to? bo ja zielona jestem...
Posadziłam bliżej, bo małe kępki i potrwa zanim urosną, kolejne dokupię i też będę sadzić w podobnej odległości, super zrobiłeś Zbysiu sam pomysł na kompozycję też mi się podobaone rosną spore, zatem muszą mieć miejsce
u mnie w tym miejscu wąsko, zatem tylko takie strzeliste trawy muszą być i bluszcz, bo i tak mi psy tam ganiają i skaczą do psa sąsiadów, trawa zbita do ziemi, ale, jak skończymy tu prace budowlane weźmiemy się i za to
bardzo je lubię
myślałam aby przemieszać z miskantem ML, bo też maja podobny pokrój
tu na focie widać ich pokrój i całe zielone otoczenie, sama zieleń w koło..
Aniu, betonowe, ciężkie bardzo przypominają mojego M. dlatego kupiłam, hi, hi
pójdą na schody domku, bo tam giną i nie pasują do mojej koncepcji
donice zrobione, teraz do środka wkłady pójdą i tawuły Gold Carpet
drzewo z tych twardych mara coś tam..
tu będą za laurowiśniami hortensje i wysypany będzie biały kamień
Czyli u mnie ta sama, też szukałam w papierach i znalazłam
polubiłam większość traw, ale mam swoje faworytki, część mam nowych, jeszcze nie wyrobiłam sobie opinii..
Weroniko, a tu już pokaz roślin od ciebie
i kłosy trawki, na wiosnę ją dzieliłam
i kłosy zakupionej w tym roku, niestety nie znali nazwy
pozdrawiam
Niby wiem, że tak właśnie się dzieje, a że nie planuję ich, to nie będę wykopywać; Danusiu, z czasem mniej sił i czasu i niestety zmiany są konieczne, w pełni cię rozumiem...moje nie wszystkie jeszcze kwitną, czy doczekam?
wczoraj dzieliłam zebrinusa, bo chcę taki szereg z nich utworzyć a w nogach bluszcz dawałam, aby te maty od sąsiada zarósł
głowy z trawami pójdą na schody domku letniegopozdrawiam
tu mam też ubiorek, śliczne te koszyczki z nasionami i fajna roślina