Zdjęcia dla Jana. To nie jest altana, tylko nasza drewutnia i składzik na narzędzia Drzwi oczywiście przesuwane. Budowla miała być podobna do domu herbacianego
No pusto. A do tej skrzynki to potrzeba więcej miejsca, niż ta opaska czarna za trawą?
Bo jakby ta opaska wystarczyła, to tego trawniczka uszczknąć by mozna pas i zrobić coś.
Jaka tam jest wystawa? Cień czy słońce?
Robienie zdjęć to świetny sposób na "zobaczenie" ogrodu. Okiem jakoś inaczej - mniej dokładnie widać, niż w obiektywie.
i miskanty tańczące na wietrze. Uwielbiam na nie patrzeć i sł uchać ich szumu
wczoraj oprócz rozchodników nie oparłam się takiej roślince. NAzwy tradycyjnie nie zapamiętałam, ale podobno długo kwitnie i dobrze zadarnia. Tyle, że wysokich mrozów nie lubi. No nic, zobaczymy. Dałam za nią 5 zł, więc jakby nie dała razy to przeżyję
Dawno nic nie wklejalam więc pokażę jak trawka mi urosła, niedługo będę kosić
Jak teraz patrzę na to zdjęcie :/ to jakoś pusto pod ścianą hmm Chyba musze tam coś posadzić, ew. ławeczkę postawić.. musze zasłonić te skrzynki, ale zeby dojście było. Nie mam na to narazie pomysłu, musze poszukac inspiracji.
Takiego dziś miałam gościa w ogródku . Nawet nie specjalnie się bała, bo podeszła dość blisko . Przychodzi sobie po orzechy .
a tu jeszcze widać rudą kitę na murku