Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

jola54 22:07, 07 paź 2014

Pięknie u Ciebie Kasieńko, wszystko tak szybko rośnie. Ja się dopiero zakochuję w trawkach, ale te, które najbardziej mi się podobają, u mnie są nie do zdobycia. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla całej rodzinki
Zuzula 08:38, 08 paź 2014

Ślicznie zestawiłaś te rozchodniki z red baronem. Wyglądają nieziemsko.
Katkak 10:17, 08 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śliczne rozchodniki Iguni daj jakiś syropek przeciwbólowy i przeciwzapalny Pewno coś masz Może ją boli troszkę

Dzięki Gosiaczku. Nie było jednak tak źle z Igunią, z godzinę popłakała i potem już ok. Ufff... Buźka
Katkak 10:18, 08 paź 2014

jola54 napisał(a)
Pięknie u Ciebie Kasieńko, wszystko tak szybko rośnie. Ja się dopiero zakochuję w trawkach, ale te, które najbardziej mi się podobają, u mnie są nie do zdobycia. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla całej rodzinki

Joleczko, a nie myślałaś o zakupach przez internet? Ja tak żurawki kupowałam, bo u mnie znów wybór Żurawek niewielki. Pozdrawiam
Katkak 10:19, 08 paź 2014

Zuzula napisał(a)
Ślicznie zestawiłaś te rozchodniki z red baronem. Wyglądają nieziemsko.

Dzięki . Nieskromnie powiem, że mnie też się podoba .
Kapibara 11:27, 08 paź 2014

Zaglądam z pozdrowieniami
Wiesz, że ten rozchodnik to świetna roślina, super się dzieli na wiosnę, a jesienią zerwane gałązki puszczają korzonki w wodzie
Katkak 14:34, 08 paź 2014

Kapibara napisał(a)
Zaglądam z pozdrowieniami
Wiesz, że ten rozchodnik to świetna roślina, super się dzieli na wiosnę, a jesienią zerwane gałązki puszczają korzonki w wodzie

No proszę, nie wiedziałam . W takim razie tym bardziej się cieszę, że je kupiłam . Przy sadzeniu jedna gałązeczka się odłamała i wsadziłam ją do flakona. Może faktycznie puści korzonki . Pozdrawiam Aguś.
Katkak 14:48, 08 paź 2014

Takiego dziś miałam gościa w ogródku . Nawet nie specjalnie się bała, bo podeszła dość blisko . Przychodzi sobie po orzechy .

a tu jeszcze widać rudą kitę na murku
malgorzata_s... 14:52, 08 paź 2014

Kolor taki jak mójBuziak
Katkak 15:33, 08 paź 2014

i miskanty tańczące na wietrze. Uwielbiam na nie patrzeć i sł uchać ich szumu

wczoraj oprócz rozchodników nie oparłam się takiej roślince. NAzwy tradycyjnie nie zapamiętałam, ale podobno długo kwitnie i dobrze zadarnia. Tyle, że wysokich mrozów nie lubi. No nic, zobaczymy. Dałam za nią 5 zł, więc jakby nie dała razy to przeżyję