Tu na rabacie czyli po prawej na zdjęciu?
Kostki z buksów, super sprawa. Trzcinnik i miskant chyba za wysokie żeby dobrze wyglądały między kostkami. Może źle to rozumiem?
Jesli coś pomiedzy to może molinia Variegata- jak na nia patzrysz pojedyńczo, to nic specjalnego, ale rozrośnięta i wiecej niż 1 szt ślicznie rozjaśnia a i kształt ma ładny- fontannowy.
Ja sobie Ciebie doskonale wyobrażam na szpilkach grzebiącą w kontenerze z urobkiem. Jeszcze wyobrażam sobie uśmiech tryumfalny, a nawet głośne okrzyki jak ulokowałaś już te buksy w samochodzie.
Właśnie o to przemarzanie się boję. A evergold nigdy u Ciebie nie przamarza? Zarówno evergold jak i montana ślicznie u Ciebie wyglądają. Piękna rabata. Dziękuję Marzenko
Iwonko Zebirius jest po prawej stronie a ten po lewej, przy rozchodniku jak się nazywa? Wiesz jak na razie umiem rozróżnić tylko parę miskantów ale pracuję nad tym
Danusiu i cóż można napisać, jak w zasadzie wszystko zostało powiedziane, a właściwie napisane....Gratuluję rocznicy, tak ważnej dla Ciebie i chyba dla wszystkich, którzy Cię otaczają...wielu sukcesów w pracy zawodowej życzę Tobie i Twojej Drużynie, ale też wiele uśmiechu i zadowolenia z codzienności
Faktycznie niesamowicie wyglądasz, wszyscy tak chwalą, ale słusznie....bardzo słusznie...
A teraz zagwozdka. Po zrobieniu lini na prosto wyszedł mi taki trójkącik bez nasadzeń:
Co tam dosadzić? Myślałam o lawendzie albo carexach the beatels... A może macie jakieś inne propozycje?
Na początku mojego watku pisałam, że usechł mi powojnik, wiec kupiłam drugi. Jak wykopałam ten stary okazało się, że korzenie miał w miarę, więc posadziłam korzonki w inne miejsce i podlewałam. Zobaczcie czym mi sie roślinka odwdzięczyła:
A ja kwiatucha nie mam przy sobie w pracy jestem...wprawdzie zaczynam za 1,5 godziny, ale dokumenta porobić muszę
ale gratulki zostawiam i w domu dokleję ...a na razie.....