Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

bogumila 20:15, 21 paź 2014

...kobea pnie się po balkonie...aż pod dach...tak wysoką mam po raz pierwszy...
Joku 20:54, 21 paź 2014

Pewnie ma tam dużo słońca, bo widzę że kwitnie.
bogumila 21:35, 21 paź 2014

Joku napisał(a)
Pewnie ma tam dużo słońca, bo widzę że kwitnie.
Jolu...to najbardziej słoneczne miejsce na Zacienionej.
boguslawa_ma... 14:44, 22 paź 2014

Kobea piękna,ja raz miałam to pirwszy kwiat był dopiero w pażdzierniku i więcej nie sadzę.Pozdrawiam
bogumila 15:03, 22 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kobea piękna,ja raz miałam to pirwszy kwiat był dopiero w pażdzierniku i więcej nie sadzę.Pozdrawiam
Sadziłam już wcześniej,kwiatów nie miały tylko pączki.W tym roku dostałam dorodną sadzonkę od Moniiki i udało się.Wyrosła olbrzymia i zakwitła,ładnie pnie się po balkonie,chociaż ostatnio silne wiatry zerwały część,teraz malowniczo zwisa.
bogumila 19:40, 22 paź 2014

...YouQMe Together...przebarwia się i ciemnieje...
monteverde 21:15, 22 paź 2014

bogumila_bienko napisał(a)
...YouQMe Together...przebarwia się i ciemnieje...

kobea odkąd ja sadzę zawsze mi kwitnie i jedna i druga chociaż w tym roku fioletowa bardziej oszczędnie a teraz nadrabia, zgłupiała jak ma być mróz to ta kwiaty wydaje swoje You & Mee dzisiaj wstawiłam do pralni z obawy przed mrozem piątkowym też ładnie przebarwione pozdrówka Bogusiu
bogumila 21:49, 22 paź 2014

zielonaprzystan napisał(a)
Piękne jesienne kolory. Mimo jesiennej szarugi za oknem ogród mieni się pięknymi kolorami. brawo!
...jesień w tym roku piękna.Pozdrawiam.
bogumila 21:55, 22 paź 2014

monteverde napisał(a)

kobea odkąd ja sadzę zawsze mi kwitnie i jedna i druga chociaż w tym roku fioletowa bardziej oszczędnie a teraz nadrabia, zgłupiała jak ma być mróz to ta kwiaty wydaje swoje You & Mee dzisiaj wstawiłam do pralni z obawy przed mrozem piątkowym też ładnie przebarwione pozdrówka Bogusiu
...u mnie kobea też w pąkach...nie zdążą się rozwinąć...ale u nas taka jesień.Mam trzy krzaczyska YouQMee i tylko je okryję...nie mam miejsca,żeby wykopać i zabrać.Myślałam,że kwitnie też na jednorocznych,ale tylko na dwuletnich pędach rozwinęły się kwiaty.Co będzie za rok...zobaczymy...
monteverde 21:59, 22 paź 2014

bogumila_bienko napisał(a)
...u mnie kobea też w pąkach...nie zdążą się rozwinąć...ale u nas taka jesień.Mam trzy krzaczyska YouQMee i tylko je okryję...nie mam miejsca,żeby wykopać i zabrać.Myślałam,że kwitnie też na jednorocznych,ale tylko na dwuletnich pędach rozwinęły się kwiaty.Co będzie za rok...zobaczymy...

You & Mee jest ogrodową trzeba okrywać no chyba , że w donicy rośnie jak u mnie, w rajskim wkopywałam do szklarenki, a tu wynoszę do piwnicy