Ależ stron naleciało u Ciebie Jolu i setka w międzyczasie Gratuluję Ci serdecznie...... i zapału do pracy w ogrodzie i i pomysłów Jeżóweczka Butterfly kisses - sorki, że spóźniona, ale nie było mnie na O kilka dni...
...muszę się cofnąć u Ciebie, bo kibicuję Ci nieustająco...
Dziewczynom dobrze mariaż wychodzi jasny róż i ciemne róże... purpury .. nawet ja sie dałam skusić na ciemną, ale jednak pójdzie jako samotna..
Nostalgia wygląda fajnie jako jedna.. bo jakoś moja wyobraźnia nie pozwala jej z niczym skomponować. Ale to moja ulubiona róża i w dodatku najzdrowsza ze wszystkich.. do tej pory może 2 listki z plamkami miała. Płatki są "porcelanowe" jak u Queen of Sweden..co dodatkowo utrudnia zadanie..
Wrzucam ci moją.. potem usunę... jak obejrzysz.. bo u mnie to niczego nie znajdziesz.. musisz ją mieć koniecznie.. długo kwitnie... nie pokłada się.. stoi sama bez podory a ma w tej chwili ok. 1,8m
Focia na avatar.. jestem za Całą Ty Jak w realu.
A ekobordy (są w Trzebownisku duża szkółka).. nacina sie to cieniutkie i daje sie układać w łuki, tam gdzie czerwone kreski można ciąć Najlepiej nożycami do blachy lub piłka do metalu Fajnie sie trzyma bo sztywne jest
Hehe z tym mężem dobre bo on już na samą myśl kopania się poci
Co do jednolitej roślinności to znalazłam takie połączenie irgi poziomej z trawą( chyba to jest trawa) ale nie wiem co za odmiana
Bardzo mi sie podoba ta soczystą jaskrawo zieleń w połączeniu z czerwonością irgi - co o tym sądzicie?
Witaj Marzena, ja u Ciebie po raz pierwszy, za miskantami, piękne okazy i trzcinnik jak jarzy..ale masz widoki
Winobluszcz na słupie, wygląda jak potfór ciekawa jestem ile czekałaś na taki efekt
Taras przepiękny
Psiak z kotem, lubię takie zestawienie znaczy przyjaźnie
pozdrawiam