Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kondziowy ogrod cz II 23:29, 06 sie 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Zacytowałem wszystko bo takich widoków nie widzi się często Stół wygląda rewelacyjnie Bukiet piękny Ja ostatnio swojej szefowej zrobiłem taki na imieniny bo kasy nam tylko na prezent wystarczyło a kwaitki są obowiązkowe i była bardzo zadowolona a jedncześnie w szoku że ja takie rzeczy potrafię Nic dziwnego ze goście aż buty pogubili bo Andrzej na pewno z grila smakołyki nieziemskie serwował Wszystkiego najlepszego
miło mi bardzo za życzenia i ze sie podoba ja nie kupuje kwiatów dla przyjaciół tylko robie je z tego co mam w ogrodzie oni wiedza ze to z serca robie a Andrzej bardzo dobrze gotuje jeszcze mam takie zdjęcie stołu i bukietu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 23:28, 06 sie 2014

Do góry
Dalia kaktusowa- moja jedyna tego typu

Ogród, który ciągle zmieniam 23:28, 06 sie 2014

Do góry
Jagódka dopiero teraz - sory ale znowu brak czasu. Zapraszam na meila
A u Ciebie widziaąłm i czytałam wszystko - nowe ujęcia - śliczne, zapasy w spiżarni - super, nalewki - robią wrażenie , o winnicy nie wspomnę. Te sadzonki to rewelacja tak od razu i takie owoce - impenujące
Wszystko wspaniałe.
A do tej piwnicy to ja też się załapię????
Szkodza, że nie mieszkasz bliżej
Dla relasu moje jedne z wielu kaczuszek
Mój 4 arowy azyl... 23:23, 06 sie 2014

Do góry
Basiu, twoje dzielżany dotykają nieba. Śliczne byliny. Mam małą prośbę, dostałam w zeszłym roku malwę, bylinę, ma srebnoszare liście i śliczne różowe kwiaty. Może znasz? To jej najnowsze fotki, bardzo mi się ta malwa podoba.

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 23:22, 06 sie 2014

Do góry
Ciąg dalszy hibiscusów

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:18, 06 sie 2014

Do góry
Luki napisał(a)

Wieczór spokojnie spędziłem na prachach w ogrodzie, kanciki, pielenie, koszenie i inne. Jutro zaczynam ostre działania przy nowej rabacie. Kończąc prace pstryknąłem nocne fotki, ale bez statywu to i rozmazane. Na dodatek żarówka podświetlająca buksiki się spaliła

Luki za takie widoczki to ja kocham lato - nawet to kaprysne...
Kondziowy ogrod cz II 23:18, 06 sie 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
hi hi hi dam kilka fotek z weekendu czekaliśmy na przyjaciół bo mieliśmy 15 rocznice

Bukiet ktory sam zrobiłem

Nowe krzesła bo tamte sie rozpadły

Tam na boczku leżą lezaczki drewniane w pudelkach prezent od nich hi hi

Nawet zgubili buty hi hi hi

Andrzej griluje

Zacytowałem wszystko bo takich widoków nie widzi się często Stół wygląda rewelacyjnie Bukiet piękny Ja ostatnio swojej szefowej zrobiłem taki na imieniny bo kasy nam tylko na prezent wystarczyło a kwaitki są obowiązkowe i była bardzo zadowolona a jedncześnie w szoku że ja takie rzeczy potrafię Nic dziwnego ze goście aż buty pogubili bo Andrzej na pewno z grila smakołyki nieziemskie serwował Wszystkiego najlepszego
Wilcza Góra 23:13, 06 sie 2014

Do góry
opisuje motyle i nie mogę się udzielać na forum, bo nigdy tego nie skończę
... ale porządkując zdjęcia wpadłam na wakacyjną fotkę z Serbii - pomysł dla tych, którym brakuje miejsca na winorośl

Wilcza macha i dalej kataloguje zdjęciówki
Topiary - formy strzyżone inne niż cis i bukszpan 23:13, 06 sie 2014

Do góry
Jak myślicie czy z tych Jałowców da się uformować stożki?
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 23:11, 06 sie 2014

Do góry
Hibiscusy zaczynają kwitnienie. Ponieważ ja na wiosnę przycinam krzaki bardzo nisko to one nigdy nie wyrosną duże

Dwa ogrody 23:10, 06 sie 2014

Do góry
Polinko, witaj zakupy w takim miejscu muszą być udane. Ogrodowe gadżety też są.

kosolka to magiczne miejsce dla ogrodomaniaków

Karolino, fakt, trochę daleko, jakby specjalnie jechać

Bogdziu, to centrum jest za Poznaniem

Może coś uda mi się wgrać, póki nie padnę ochłodziło się troszkę, więc szaleję ogrodowo, chyba żadna rabata nie wygląda tak, jak wiosną. Tu przytnę, tam dosadzę, przesadzę, to i owo podzielę... i nadal jeszcze nie jest tak, jakbym chciała.
trochę róż
White Cover poszalały

Leoś zebrał się ponownie

i kolejne

Ogród cichy i przytulny 23:10, 06 sie 2014

Do góry
Dubelek
To może zdjęcie - tak neiwinnie się zaczęło duże pojedyńcze krople
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:03, 06 sie 2014

Do góry
Dzisiaj byłem w bylinowym z wynikiem bardzo trawiastym piękne świecznice też ze mną przywędrowały i za nie jestem ogromnie wdzięczny

Tyle pięknych roślin do mnie lamentowało... w szczólności piękne ostróżki i zielone jeżówki, chyba sie po nie wróce, ale już mi głupio się tam pokazywać bo w tym roku bardzo często tam bywam

Takiego koloru pysznogłówki mi brakowało.

Wieczór spokojnie spędziłem na prachach w ogrodzie, kanciki, pielenie, koszenie i inne. Jutro zaczynam ostre działania przy nowej rabacie. Kończąc prace pstryknąłem nocne fotki, ale bez statywu to i rozmazane. Na dodatek żarówka podświetlająca buksiki się spaliła

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 23:03, 06 sie 2014

Do góry
Kasik napisał(a)

I rozpleniczki dostają kotki

Kasiu jestem pod urokiem Twoich kwitnących nasadzeń a horti przeszły same siebie pozdrawiam po dłuższej przerwie
Ogród z łezką 23:00, 06 sie 2014

Do góry
Na dobranoc coś

Ogród średniowieczny i nie tylko 22:58, 06 sie 2014

Do góry
MarekW napisał(a)
U mnie z opóźnieniem bo to niedzielne zdjęcia z wycieczki do Skansenu w Sanoku
Są tam takie sympatyczne wiejskie ogródki przy chałupach.

Piękny skansen szkoda, że czas był ograniczony byśmy tam wskoczyli u nas jest też skansen w Olsztynku ale klimaty warmińskie no i ten ogrod różano ziołowy świetnie zrobiony, jakie róże tam mają chyba rabatówki? napisz coś więcej jak wieszpozdrówka
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:55, 06 sie 2014

Do góry

Kruszczyca złotawka - Osobniki dorosłe zapylają kwiaty, jedząc nektar i pyłek niczym jakieś pszczółki, zaś larwy, odżywiając się martwą materią roślinną, spulchniają glebę, jest pożądanym gościem w ogrodzie, żywi się głównie pyłkiem i owadami szkodnikami, lubi też gnijące owoce.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 06 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Staram sie kupować jeżówki namacalnie w szkółkach.. u nas jest tak jedna szkółka. I ma dobre ceny bo po 11 zł.
Ale czasami kupuję w necie. Na moja rabatę z cycami posadziłabym Supreme Cantalupe..sztywna i wysoka.. świetny odcień pomarańczu... u nas jej nei ma ..szkoda

Sadzonki jeżówki sie podniosą, nawet jak liście zdechną... urosną nowe... 90% powinno przeżyć .. i mateczka twoich siewek

Aniu szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że chcesz Supreme Cantalupe u nas jest mogliśmy Ci przywieźć
Moja "przyziemna" :) pasja 22:50, 06 sie 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Pomidorami Szanownych Gości częstuję, bo w przyszłym roku już takiej okazji nie będzie .

BĘDĄ DYNIE
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:46, 06 sie 2014

Do góry

Boćku kochany a nie ziechciałabyś w tym zakątku trawiastym od tak ze 3 sztuki kolumnowego ciska wsadzić ???

Pięknie Ci się to wszystko rozrosło .... z ogromną przyjemnością się ogląda !!!!!!!!!!!

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies