Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród naturalny, pachnący lasem .. 20:34, 05 sie 2014

Do góry
Agcia napisał(a)
Motylowo

Piękne fotki.
Kosolkowa Pasja 20:33, 05 sie 2014

Do góry
kosolka napisał(a)
Yolka, Jagoda - oto moja garażowa spiżarka Jeszcze dojdzie mus jabłkowy, papryki, buraczki, powidła, dżemy malinowe i maliny w cukrze. A tak nawiązując do przetworów, zawsze marzyły mi się pięknie opisane słoiczki, z osłonkami na nakrętkach.. Ale na to trzeba czasu, a ja skąd go wziąć?

Aleś tego narobiła wszystkiego!! Skąd masz czas???
Ja w tym roku zaledwie konfiturę z truskawek zrobiłam. Chciałam starą metodą, bez żelfix-ów i takich innych. Przepis ze starej jak świat książki wzięłam. Wyszła tak słodka, że aż wykrzywia coś czułam, ze to za dużo cukru, ale nie chciałam jej skopać więc zrobiłam jak napisali. dzieci pewnie byłyby zachwycone
Ogród naturalny, pachnący lasem .. 20:29, 05 sie 2014

Do góry
Agcia napisał(a)
Motylowo

Ale wspaniali goście taki ogród ze wcale im się nie dziwię odwiedzin jak zawsze pięknie i wspaniale
Ogród wśród pól i wiatrów 20:24, 05 sie 2014

Do góry
No i nie mogłam się oprzeć.. W roli głównej - Limelight

W moim małym ogródeczku - Dorota 20:20, 05 sie 2014

Do góry
Dorota123 napisał(a)
Ostatni z kwitnących liliowców.

Wspaniały kwiecisty busz jest czym oczy nacieszyć
Cudnie!!!
Ogród wśród pól i wiatrów 20:15, 05 sie 2014

Do góry
Lałam dziś ogród gnojówką z wrotyczu. Śmierdziało jak fiks (!!) i wcale mnie nie dziwi, że ew. gady ma to odstraszyć. Już sam zapach jest nie do wytrzymania.
Przy okazji kilka fotek. Rozplenica zaczyna się kłosić, malutkie limki robią co mogą by wyglądać na mini szpalerek, caramel niestety nie daje rady na słońcu. Cała poprzypalana bidulka.

Ranczo Edy 20:10, 05 sie 2014

Do góry

Cudeńko
Ogrodowa zachciewajka :) 20:10, 05 sie 2014

Do góry
Panorama taka sobie wyszła, ale jest. Komary mnie pociachały, dlatego zrobiłam tylko jedną. Od lewej południe do prawej zachód.
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 20:07, 05 sie 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)
Pomęczę Was, a co tam!

I ja mam futerko podłogowe w salonie Ładnie się wtapia w tło...

W przedogródku nic specjalnego się nie dzieje, rubrum się buja coraz większą ilością kłosów, ML się rozrasta, lawenda protestuje, a cała rabatka czeka na remont.

a za domem...
little lime po raz 100 (i nie ostatni!)

i inne takie...

JC znów kwitnie i paaachnie!

Pomęczysz? Nicole coś wspaniałego przepięknie jest u Ciebie, nie mogę nacieszyć wzroku

Klakier cudny
i basta!
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:04, 05 sie 2014

Do góry
Hortka na pniu dla Kasji
Ogród wśród pól i wiatrów 20:04, 05 sie 2014

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Rośliny w doniczkach możesz sadzić cały sezon

Rozumiem, że mnie podpuszczasz, Łotrze!!
Filip, zrobiłam dziś fotki platana. A łatwo nie było, nie jest on w ogóle fotogeniczny. Od razu też powycinałam wszystkie drobne gałązeczki od dołu, częściowo zresztą obeschnięte. Niech powoli nabiera wyglądu właściwego gatunkowi

Po drobnym liflingu, pozostały dwa pnie. Jeden wysoki, powiedzmy w miarę prosty, ale lekko okaleczony. Drugi, o wiele mniejszy i cieńszy, zdrowy i pewnie bardziej podatny na prostowanie. Powiem szczerze, że bardzo się boję, że mi poradzisz ten większy ciachnąć No już nie marudzę, zerknij proszę.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 20:04, 05 sie 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

Haniu Cudnie!!! Piękne kwiaty!!! Jestem zakochana w nich
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 20:03, 05 sie 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)
Pomęczę Was, a co tam!

Zdjęcia, które zacytowałam szczególnie są mi bliskie, kolor trawy to barwy, które sama chętnie u siebie chcę powielać
Klon z jeżówkami wiesz, że pięknie wydoroślał Twój Ogród Ewelinko.
Owszem kocur przesłodki, ciekawe czy musisz szurać nogami aby nie nadepnąć tak się kamufluje na podłodze!

Zdjęcia ogrodu, och. Uwielbiam zaglądać do Ciebie
Ogródek Ewy 20:02, 05 sie 2014

Do góry
Nallar napisał(a)

Zdjęcia mistrzowskie!!! Śliczne ujęcia
Między pasjami 19:54, 05 sie 2014

Do góry
Toć wiem,że obiadki nie dla siebie, a dla emusia.
Facet to najchętniej golonkę pod piwo, ale czy mu wolno?
Po takim obiadku miałabyś 3 dni folgi, a tak codziennie coś innego trzeba.
Zdrowia życzę wszystkim domownikom. Ogródek , mimo upałów po deszczach się odbuduje, a co uschnie na kompost się nada.

Ja co trzeci dzień w ogrodzie, i straty widzę, ale moje zdrowie ważniejsze, niż zdrowie jakiegoś ogórka.
Trzymaj się, kochana kobietko.

Kwiatek Tobie wstawię na poprawę humoru.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:43, 05 sie 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Móc tak siąść na tej ławeczce... kiedyś, kiedyś... A te kulki wyglądające spod hakone - miodzio. Zresztą cały ogródek to jest rewelka!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:42, 05 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Prawdopodobnie dostanie eksmisję i będzie jak w projekcie Marty tj. bukszpany w futrze z carex the beatles.

Widzę że decyzja prawie zapadła a szkoda bo tojeść idealnie pasuje do tego zakątku

Z orszelinową postępuje się podobnie jak np. z budleją Żeby bardzo nie wybujała a później jej deszcze nie rozczochrały pod koniec kwietnia przycina się jej wierzchołki przez co się zagęszcza i nie rośnie wysoka Można też palikowac główne pędy
Ktoś też źle doradził z cięciem po przekwitnięciu Ścina się tylko kwiatostany i niektóre wybujałe pędy Z tych kikutów nic estetycznego nie będzie Proponuję ściąć do samej ziemi a do jesieni będą fajne małode przyrosty jak na wiosnę

Dobra już się nie mondraluję Twój modernistyczny ogród robi wrażenie

Pozdrawiam

Ogród z pompą 19:30, 05 sie 2014

Do góry
Świeże

Jest ogród z pompą to jest i pompa

Limka

Przymiarki turzycowe
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:20, 05 sie 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu do Mai lgną wszystkie dzieci Moje dziewczynki też się jej w objęcia rzuciły Cudowna ciepła dziewczyna A mój Emuś mówi że Muminek prawdziwy facet wie gdzie rączkę położyć Buziolki

Są ludzie do których od razu pałamy ogromną sympatią... niewątpliwie Maję zaliczam do tego typu osobowości.. jakbym miała dać ocenę w punktach do 100....dałabym ocenę 125

A tu Muminek doprowadzony do porządku

Lawendowy zawrót głowy 19:18, 05 sie 2014

Do góry
A to moje swierki od srodka oj ;(
wasze tez tak wygladają w srodku?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies