Oba wybory świetne, tylko Cabot kwitnie miesiąc ja też mam kilka żeby pszczółkom ułatwić pracę ostatni nabytek to Bright as a Button
mam Jacequline du Pre, Maingold, Cinco de Mayo
Rapshody in Blue
no na pewno o jakiś zapomniałam
No śliczne te Twoje- dalej zielone...Jak sałata Takie właśnie chciałam- też kupiłam 7 sztuk...Jutro posadzę.
Mam nadzieję, że te moje inaczej się zachowują, bo w ciasnych doniczkach...
Posadzę, to wstawię fotki, ale ewidentnie niektóre listki są różowawe...Nawet zastanawiałam się czy to one, ale pan w szkółce potwierdził- to producent w sumie...
Tak sobie myślę- skąd u nich nazwa lime marmolade??? Lime- cytrynowy, marmolade-- marmoladka...???
Dziękuję za fotki......bailando też piękna- do jakiej wysokości ma niby rosnąć...?
Iwona nie da się ukryć że ciekawy kolor i w porównaniu np z kalikarpą bardzo niezawodny w owocowaniu
a tu znowu kombinacje -jodła koreańska na święta będzie wycięta na choinkę więc podsadzona już srebrzystym jałowcem (ten mniejszy)a z tyłu wskoczył cyprysik nutkajski Klippert
Elizko piekne zdjecie i piękna trawka. Ja jej nie mam , może i dobrze bo miejsca tyle też nie mam. Oglądałam Wasze zdjecia , fajnie było , ale cóż dla mnie za daleko było, bardzo załuje że nie pojechałam ale nie wszystkie zachcianki można spełniac.Dobrze ze narobiłyscie tak duzo pieknych zdjec to człowiek przed komputerem ma wrazenie ze też tam jest. Dzięki wielkie. Buziaczki.