Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród w skali mikro cz.II 16:19, 22 lip 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Na szybciora tylko lampę wrzucę..jakiegoś majątku nie kosztowały , kupowałam w Lerła . Buziole

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez niego prześwituje światło cudnie rozproszone....

Edycja: ależ ta autokorekta płata mi psikusy .. Teraz z niego zrobiła mi Noego

OOo świetne są! szkoda że u mnie takiej nie wstawie, ale u Ciebie przy ogrodzeniu prezentuje się miodzio!
Ogród z łezką 16:18, 22 lip 2014

Do góry

Muszę uciekać, do Was wieczorem zajrzę.
Ogród z łezką 16:09, 22 lip 2014

Do góry
A co u mnie? Lawenda ciachnięta, jedna pszczółka mnie użądliła, zaplątała się gdzieś w środku i ścisnęłam ją...swędzi mnie niemożebnie!!!!!!!!!!!
Większość do ciachnięcia ciachnięta. Trochę deszczu trzeba, pielić by się przydało. Skorupa taka, nie będę się siłować. Zresztą, nawet na razie ochoty nie mam...
Lawendzia się suszy na drewutni Ale pachnie..........

Jeszcze trochę pszczół i motyli tam lata, ale to już ostatnie Przeniosły się na liatry, jeżówki i odętki.

Kuleczki i stożki doprowadzone do porządku

Ten wymieniany buk ma znowu zdobniczkę...
W Dolinie Muminków 16:06, 22 lip 2014

Do góry
Basiu miło zobaczyć Twoją rodzinkę w komplecie, wyjazd z pewnością udany. Zostawiam różyczkę, którą dzisiaj dostałam
Nowe życie na pszczyńskiej ziemi 16:04, 22 lip 2014

Do góry
Właśnie przyszły zamówione róże
bailando

new dawn (pnące)

sadzonki ladne, dobrze zabezpieczone na czas podrózy
Makowo na Kociewiu 15:57, 22 lip 2014

Do góry
Mój Charles Austin wyglada tak:

Ma pokraczny pokrój, często wypuszcza długie baty, ale te najcześciej są zakończone kiściami kwiatów, więc żal ciąć
Kolor kwiatów od pomarańczy po brzoskwinkę z kremem, wyraźny kształt rozetki i piękny, lekko owocowy zapach.

Nie martw się Kasiu, maczniak o tej porze roku to częsta przypadłość roslin. Opryskaj topsinem/falconem wieczorem, jak będzie chłodniej. A angielkom może dosadź jakieś drzewko dla cienia?
Uszy do góry, masz piękny ogród i na pewno daje Ci na co dzień dużo radości.
Pozdrawiam,
K.
Moje ukochane miejsce na ziemi 15:55, 22 lip 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)

Aniu zmobilizowałaś mnie do działania

jeszcze raz buziaki za jeżówki i sesja specjalnie dla Ciebie

Boskie te jeżowki u Ciebie. Koleżanka mi takie obiecała więc na przyszły rok też się będę chwalić....a co!
Najbardziej kofam te najzwyklejsze
Powitania - poznajemy się i przedstawiamy 15:50, 22 lip 2014

Do góry
WItam serdecznie wszystkich miłośników ogrodów, mam na imię Przemek i pochodzę z Białegostoku od kilka lat pomagam w zakładaniu ogrodu rodzinnego w załączeniu lub po przez stworzenie nowego wątku pokaże co udało się zrobić do dzisiaj a w razie trudności będę się pytał bardziej zorientowanych, Ogrodowisko.pl jest mi znane od dłuższego czasu, panuje tu bardzo miły klimat, uważam też za mennice wiedzy dla każdego ogrodnika) z poważaniem PB
Ogród w skali mikro cz.II 15:42, 22 lip 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Na szybciora tylko lampę wrzucę..jakiegoś majątku nie kosztowały , kupowałam w Lerła . Buziole

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez Noego prześwituje światło cudnie rozproszone....

allleee klimatycznie
romantycznie
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 15:41, 22 lip 2014

Do góry
No ja już nie mam pomysłu jak osłonić się od ulicy
Sama już nie wiem czy tradycyjnym szpalerem tuji.Boję się szaleć z dużymi drzewkami bo ogród mały jest.Podobają się mi bardzo cisy ,hortensje które obecnie mam w donicach i chcę je wysadzić do gruntu...
Proszę bardzo o poradę
Po godz.17 dodam jeszcze więcej zdjęć.
W ogrodzie mam róże Chopin,lawenda trzmielina na pniu i inne ,obwódki z bukszpanu .(ogólnie kolorystyka kremowożółte-czerwień-fiolet no i oczywiscie ta cudowna zieleń )

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:28, 22 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Mówisz masz

Tylko zdjęcie z zeszłego roku i hortensje urosły jeszcze bardziej

Sebek...nie ma zmiłuj...MałaMi musi się zjawić u ciebie na mierzenie ( oczywiście hortensji....nie Ani )
Zielono mi! 15:21, 22 lip 2014

Do góry
Zakwitają rozwary.

I dalej szaleją hortensje.
Ogród z łezką 15:21, 22 lip 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

Kasiu...no musiałam zacytować...piękne jeżówki...chyba masz różne tam posadzone?
Ja też sobie kupiłam kilka sztuk
Ogród to życie 15:00, 22 lip 2014

Do góry
ModraSowa napisał(a)
Zakwitła druga z moich zakupionych niedawno róż.
Aphrodite

To Ty Aniu takie piękności przed nami ukrywałaś.
Aphrodite cudna, na którym miejscu w swoim rankingu ją umieściłaś?
New Dawn na tle ceglanego muru wygląda bardzo elegancko.
A ja dokpiłam Red Leonardo da Vinci i Maria Curie i czekam cierpliwie na pierwsze kwiatki podobnie ja Ty na swoją Edenkę.
Poprosimy więcej fotek bo coś czuję że skrywasz przed nami kolejne piękności.
buziaki
Moja działka. 14:59, 22 lip 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
Pare dni mnie nie było a na działce wszystko urosło-chwasty też.Pozdrawiam zaglądających

A ja chwastów nie widzę, ale łany kwiecia pięknie i ta ogrodowa olbrzymia
Ogród Sylwii od początku cz.II 14:38, 22 lip 2014

Do góry
Syla napisał(a)
moje dzisiejsze wypociny .... jutro zrobię ładniejsze fotki .... teraz na roboczo ....

Pięknie, nie tylko tu, obejrzałam sobie spokojnie wszystkie zmiany, normalnie ..idealnie!
te jeżówki, to strzał w 10! i woda juz jest, wcale się nie dziwię, ze nie ciągnie cię na wyjazdy, jak ma się takie cudowne miejsce, zresztą mam podobnie jak ty, na tydzień góra lubię wyjechać, ale bez presji, ze muszę
pozdrawiam, jest slicznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:36, 22 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
No to może jutro będzie i u mnie ładnie.. też co się da powiązane, ale nie mam tyle podpórek, aby wszytko wiązać.. no i wiązane wygląda brzydko..
Lucifer trochę podparty... się trzyma, ale pokłony bije prawie do ziemi, gdyby nie podpory to by poległ..

Kcem lucyfera!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:33, 22 lip 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

A ja prawie nigdzie nei zaglądam.. tylko do siebie.. nie wyrabiam.. przed deszczem eMuś skosił trawę i dobrze, bo była już wielka...

Marzy mi się taka trawa, może kiedyś będzie. Póki co mam jakąś "substytutkę"
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:30, 22 lip 2014

Do góry
Aniu nadrabiałam, nadrabiałam i nadrobiłam

Przede wszystkim chciałam podziękować za zdjęcie do konkursu, który jak już wiesz wygrałam, tzn. dzięki Tobie
Cieszę się niezmiernie. Nagrodę odebrałam, tydzień myślałam co wybrać i trzy podejścia robiłam. Tylko teraz nie wiem kiedy będę mogła Ci się odwdzięczyć i przekazać podarunek nad którym najdłużej myślałam, bo przecież Ty już wszystko masz
JESZCZE RAZ BAAAARDZO DZIĘKUJĘ!

W ogóle to stwierdziłam, że chyba nie mogę oglądać Twojego wątku, bo co zdjęcie to ja też tak chcę u siebie i musiałabym mieć 10 razy większą działkę
Tak czy inaczej znowu doznałam natchnienia i właśnie tak chce mieć przy tujach. Mogę? Moje kolory

Mala_Mi napisał(a)

Lewe Wojsałwice

I dzisiejsza kępa żółtków..

Od tych sie zaczęła przygoda.. to od mamy.. są piękne..

Ogród w skali mikro cz.II 14:22, 22 lip 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ps. Lampy massive manchattan..są różnej wysokości.. Przód metal , boki biały plastik , przez Noego prześwituje światło cudnie rozproszone....

Jej, no czad!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies