właśnie M od wczoraj walczy.........
najpierw wzięliśmy ten słabyszy 1,7km bo nie miał innego..padł...więc dzisiaj pojechał wymienić na ten 6km i podobno śmiga jak ta lala w godzine obrobił nasz areał (nie wiem wkońcu ile mam tego trawnika, chyba coś 700-800m2)
na pewno jeśli już wypożyczać to ze sprawdzonego źródła
Aniu opinie są różne, bo Luki od niego brał i tylko chyba jeden mu padł. zależy na co trafisz, on ma tak że sprowadza sadzonki z Holandii i jak mu się nowa partia nie sprzeda to leżakuje w piasku jak to sam określił. najlepiej podpytać sprytnie czy na dostawe nie czeka
Iwona spokojnie, wszystko zależy czy to materiał który u niego leżał czy świeży. na razie się nie martw, podlewaj a jak za jakiś czas będzie zmieniał kolor to do niego zadzwoń
Aniu nie wiem jaka to odmiana bo dostałam ją od cioci To były 3 duże krzaki. Posadziłam ją do ziemi jaka była - czyli piach jak w większości u mnie i od strony południowej : czyli ma to co lubi przepuszczalną glebę i dużo słońca.
Aniu myślę, że moc nie ma tu znaczenia, mój eMuś kilka lat temu wypożyczył spalinowy ale bez napędu i oszarpał się strasznie, teraz kupiliśmy leciutki elektryczny (szeroki, więc mniej przejazdów się robi) no i poszło szybko i sprawnie.
musze do K.. w takim razie podjechac. ale powiem Ci ze cenami brzóz to mnie zastrzelił! wariat normalnie! 3 razy droższe niż w tej szkółce co Ania Malutka poleca
tylko u mnie na opakowaniu nie ma informacji jak go w wodzie rozpuścić, jest tylko zeby w dołek poł łyżeczki sypać. i dlatego potrzebowałam twojego składu. skoro mój jest słabszy to bez obaw wykorzystam twoje proporcje rozpuszczania
A coś ty! Zielonego za wiele tam nie było. Zresztą, poprzednie też padły - nie uwziełam się na niego, Renia też widziała, Krysia też...
Jak cię zablokuje? Nie rozumiem za bardzo. Na allegro? Tak się da? Pierwsze słyszę :-/ Niedzisiejsza jakaś jestem
No, ten sam K. I mój platan jest od niego- za samym sprzedawcą nie przepadam (taki cwaniaczek troszku) ale czasem można coś u niego upolować Zresztą jak wszędzie Dlatego ja tak jeżdżę i patrzę a potem wiem co gdzie fajnego Takie hobby widzisz A teraz mam autko w warsztacie to czuję się jak bez ręki
Marta ty 5 potrzebujesz brzóz? będę jechała niedługo to zarezerwuje i dla Ciebie, ja dwie tylko. niby zarezerwowalam juz ale wiesz jak to jest, telefonicznie to mozna pizze zamówić
Aniu mam prośbę, zrobiłabyś mi fotę skladu tego nawozu?
do Karoli musiałam dzisiaj bo już odwlekałam to od miesiąca z braku czasu. chciałabym być w niedzielę ale to zalezy od dziewczyn a z dwoma tam nie pojadę bo dom by się na sprzedaż nie nadawał
właśnie muszę mu dac negata ale mnie zablokuje pewnie bo powiedział że u niego cała ta partia która mi sprzedawal do dzisiaj zielona w piasku rośnie. bo on je tak przetrzymuje.. bezczel! a jego glownym argumentem było właśnie to że do tej pory nikt nic nie zgłaszam więc to ja jestm do d... tylko
K...? tam gdzie platana kupowałyśmy?
Aniu będzie dobrze...moje bukszpany tylko w donicach wydlądają dobrze, reszta szkoda gadać, chore, pomarzły, albo pies posikał, buuu... i teraz mam pogotowie ratunkowe i piesa co niewiniątko udaje
...mam pigwoweczke...dla odstresowania zapraszam
o cisy będe walczyć, zobaczymy... podrzuciłam im dzisiaj ukorzeniacza i od jutra deszcze więc liczę na poprawę
pogoda dopisała więc trochę podziałałam, posadziłam 33 bukszpaniki i podzieliłam seslerię. z jednej sadzonki wyszło mi 6
jutro kolejne buksy i skończę obwódkę,potem dzielenie rozplenicy hameln
foty jutro