Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 21:42, 04 kwi 2017

właśnie muszę mu dac negata ale mnie zablokuje pewnie bo powiedział że u niego cała ta partia która mi sprzedawal do dzisiaj zielona w piasku rośnie. bo on je tak przetrzymuje.. bezczel! a jego glownym argumentem było właśnie to że do tej pory nikt nic nie zgłaszam więc to ja jestm do d... tylko
K...? tam gdzie platana kupowałyśmy?
anna_t 21:47, 04 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Ania, moje powiem Ci, że lepiej wyglądają, wykazują wolę walki
Podlewam je co tydzień takim czymś Toszka pisała, że może być

Jak Ty chcesz lawendę dzielić??? Jak dla mnie to jeden krzaczek jest, taka kulka, udało mi się ścinki w zeszłym roku ukorzenić, tak ok 1/3 przyjęć

Czy jak byłaś dziś u Karoli, to w niedzielę Cię nie będzie? Ja chyba z Jasiem przyjadę

Aniu mam prośbę, zrobiłabyś mi fotę skladu tego nawozu?

do Karoli musiałam dzisiaj bo już odwlekałam to od miesiąca z braku czasu. chciałabym być w niedzielę ale to zalezy od dziewczyn a z dwoma tam nie pojadę bo dom by się na sprzedaż nie nadawał
AnnaCh 21:53, 04 kwi 2017

Ania, no niestety z dziećmi różnie bywa, mam nadzieję, że z moim będzie ok, bo nie mam go z kim zostawić.

Musiałam się z kanapy ruszyć
Nie wiem czy będzie widać.
jankosia 22:03, 04 kwi 2017

anna_t napisał(a)
właśnie muszę mu dac negata ale mnie zablokuje pewnie bo powiedział że u niego cała ta partia która mi sprzedawal do dzisiaj zielona w piasku rośnie. bo on je tak przetrzymuje.. bezczel! a jego glownym argumentem było właśnie to że do tej pory nikt nic nie zgłaszam więc to ja jestm do d... tylko
K...? tam gdzie platana kupowałyśmy?

A coś ty! Zielonego za wiele tam nie było. Zresztą, poprzednie też padły - nie uwziełam się na niego, Renia też widziała, Krysia też...

Jak cię zablokuje? Nie rozumiem za bardzo. Na allegro? Tak się da? Pierwsze słyszę :-/ Niedzisiejsza jakaś jestem

No, ten sam K. I mój platan jest od niego- za samym sprzedawcą nie przepadam (taki cwaniaczek troszku) ale czasem można coś u niego upolować Zresztą jak wszędzie Dlatego ja tak jeżdżę i patrzę a potem wiem co gdzie fajnego Takie hobby widzisz A teraz mam autko w warsztacie to czuję się jak bez ręki
anna_t 22:04, 04 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Ania, no niestety z dziećmi różnie bywa, mam nadzieję, że z moim będzie ok, bo nie mam go z kim zostawić.

Musiałam się z kanapy ruszyć
Nie wiem czy będzie widać.
dzięki wielkie, o wiele lepszy od tego co ja kupiłam
http://agrecol.pl/produkt/ukorzeniajacy-nawoz-do-sadzonek-i-nasion/

tylko u mnie na opakowaniu nie ma informacji jak go w wodzie rozpuścić, jest tylko zeby w dołek poł łyżeczki sypać. i dlatego potrzebowałam twojego składu. skoro mój jest słabszy to bez obaw wykorzystam twoje proporcje rozpuszczania
anna_t 22:07, 04 kwi 2017

jankosia napisał(a)

A coś ty! Zielonego za wiele tam nie było. Zresztą, poprzednie też padły - nie uwziełam się na niego, Renia też widziała, Krysia też...

Jak cię zablokuje? Nie rozumiem za bardzo. Na allegro? Tak się da? Pierwsze słyszę :-/ Niedzisiejsza jakaś jestem

No, ten sam K. I mój platan jest od niego- za samym sprzedawcą nie przepadam (taki cwaniaczek troszku) ale czasem można coś u niego upolować Zresztą jak wszędzie Dlatego ja tak jeżdżę i patrzę a potem wiem co gdzie fajnego Takie hobby widzisz A teraz mam autko w warsztacie to czuję się jak bez ręki

musze do K.. w takim razie podjechac. ale powiem Ci ze cenami brzóz to mnie zastrzelił! wariat normalnie! 3 razy droższe niż w tej szkółce co Ania Malutka poleca
Makusia 22:09, 04 kwi 2017

Aniu gdzie Ty je cisy kupowałaś?
AnnaCh 22:10, 04 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Aniu gdzie Ty je cisy kupowałaś?
Marta, tam gdzie my i pół Ogrodowiska
anna_t 22:10, 04 kwi 2017

w Zapolicach
jankosia 22:12, 04 kwi 2017

O! Ania ma tanie źródło? Jarosty czy coś jeszcze innego? Piszcie mi tu