Ogród prawie romantyczny
14:43, 04 lut 2017
Słuszna uwaga, Aniu. Też nie przepadam za pstrokacizną, chociaż przyznam, że lubię kolorki

Kasiu, chcę ukorzenić sobie ten czarny bez, materiał z mojego wezmę, robiłaś może sadzonki, masz jakieś doświadczenie w tej materii???
dziewczyny ,dzieki za odwiedziny, ja juz calkiem zdołowana tą pogodą a jeszcze mi siac zabraniają ze niby za wczesnie...
ech, ide spac
Mój też spałObudził się całkiem niedawno i od razu chce wiosny. Wczoraj przeszłam się po ogrodzie i gdyby tylko ziemia była rozmarznięta, to zaczęłabym wyrywać chwasty
Zaczynam się sama siebie bać
Też zastanawiałam się nad iglakiem -np. cyprysikiem Golden Wonder, ale za płotem tyle iglaków, że nie wiem, czy to jest dobry pomysł. Może jak podpowiada Ania z Kamiennego jakies drzewo kolumnowe, ale ładnie wybarwione - na żółto czy czerwono. A może dereń pagodowy czy klon shirasawy, by związać stylistycznie z drugim klonem lub coś na pniu. Sama już nie wiem
![]()
te ostatnio cytowane to tylko lilie
Bogdzia jakoś w głowie mam Ciebie i ptaki![]()
Piękne lilie.. uwielbiam te kwiaty, ale niektóre mi wypadają nie wiem czemu, może kiepskie cebulki kupuję, nie wiem
Ja też uważam że czerwiec jest najfajniejszy. Rośliny już wybudzone i pięknie rosną. Jest oczekiwanie na wakacje i pąki hortensji. To taki miesiąc pełen nadziei i przeświadczenia że lato przed nami
Liliowce piękne zamówiłaś. Uwielbiam je zwłaszcza ich zapach.
ale śliczności! widzę ze lilie i liliowce to Twoje rosliny 2017r
a dodatkowo zamowilam liliejesli ktos ma takie to prosze o uwagi
i jaskier ranunculus blue
![]()
![]()
![]()
![]()
Fajne zamówiłaś lilie, ta w lewym,górnym rogu jest super,jak się nazywa
Sylwia, a ja nie dostałam od Ciebie martagony? Jakoś tak mi się kojarzy.
Skąd to zaskoczenie????
o jakie piękne zielone wspomnienia.
Lilie wodne uwielbiam oglądać i na żywo i na zdjęciach.
Lilie mnie zauroczyły i dodaje je do pomysłu na mój ogródMasz może jakieś doświadczenie już z tym sklepem liliowym??
Pozdrawiam