Kochana mam nadzieję że nie obchodziłaś wczoraj imienin? Buuu ja się w Aneto-Annie nie odnajduję
Jeśli jednak świętowałaś z rodziną to cmokam i z kwiatem przybiegam...nietypowym... Bo nie mam swego kompa przy sobie...
nasadzenia bardzo ładneto pierwsze zdjęcie dzwonki wieloletnie. ogrodowe horti tam dobrze się mają, więc będzie fajnie jak będziesz je uprawiała, a to co kupiłaś to psianka,mało znana jest kilka odmian np. kolczasta,słodkogórz,rantonnetii, która tworzy burzę wspinających się kwiatówbuziam serdecznie, dzisiaj wypiłam drinka za Twoje zdrówko
Zdjęcia świerczków dla Asi - tak trochę słabo pstryknięte. Pomiędzy świerczkami rośnie jałowiec Golden Coast. Donica jest betonowa, wyłożona od środka styropianem. Ostatniej zimy roślinki dobrze sobie poradziły, myślę, że mają tu zacisznie
Kachat jeśli chodzi o to konkretnie miejsce co pokazywałam to tam była nawieziona ziemia około 20cm, a pod spodem jest piach. Te rośliny świetnie sobie tam radzą pod warunkiem, że pada, gdy jest dłużej susza szybciej więdną niż te które miały ziemię wrzuconą do dołka... radziłabym Ci jednak doprawić ziemię roślinki będą ładniejsze.