Ula odpocznij na tych wczasach bo w tym roku sporo sie napracowałas.Odpoczynek bardzo Ci potrzebny choc młodzi ludzie szybko się regeneruja . wszystkiego dobrego. Buziaki.
Agatko nie wiem jakich słów użyć aby podziękować za cudowny dzień w Waszym towarzystwie Dzięki za te pyszności wszystkie i widoki cudowne i atmosferę rodzinną i serducho Więcej pisać nie będę bo wiesz że cię kofam
Twój ogród w moim obiektywieW realu oczywiście piękniejszy
masz na myśli fotki z zakupów?
bo następne fotki z ogrodu to dopiero jak coś posadzę i dokończę
a tutaj zakupiona trawa Red Baron i na metce było żurawka, ale to chyba żuraweczka
trawę miałam już dawno kupić i nadarzyła się okazja więc wzięłam
a te żurawki się do mnie uśmiechały i tez mi wskoczyły do wózka
narazie ustawiłam rośliny na parkingu i oglądam jak wyglądają
zobaczę jak ta żuraweczka zniesie słońce od godziny 12
u niektórych osób daje radę, a u innych niebardzo
te w donicy niedawno kupowane, ale ładnie przyrastają i są dość duże, jak zakwitną będą jeszcze wyższe
zamierzam je posadzić w dużej donicy bez dna by się rozrastały w zadanych jej granicach, a potem wykopię i podzielę
a na moim jesiennym kolażu jest graziella przebarwiona jesienią, taką znalazłam w necie, to nie są moje egzemplarze
Witajcie
Przejrzalam cale forum i do konca nie jestem pewna co dolega mojemu trawnikowi.
Zalozony zostal w maju. Zasilony dwa razy. Ostatni raz 4 lipca Fliramixem. Po dwoch tygodniach w niektorych miejscach pojawily sie ciemne prawie czarne plamy teraz w niektorych miejscach trawa zupelnie uschla. Trawnik podlewany jest automatycznie. Podpowiedzcie czy to brunatna plamistosc traw? Skad sie wziela i co robic?
Pojawiam się na chwilę ( w tym ty byłam 2 dni w domu z tego musiałam przeprać i wyprasować ubrania dzieci które pojechały juz na kolejne wakacje! Normalnie szał na 2 kółkach
Mira miecznica teraz kupiona. Parę moich jeżówek też jeszcze nie kwitnie, ale już lada dzień Dzwonek to jedna sadzonka posadzona na nowej działce między seledynowymi żurawkami.
Ta rabata jest w tonacji różowo-fioletowo-seledynowej :-?)