No to jeden wątek sie zatrzyma To ten pozytyw w negatywie
Pozrów Łukasza od Ciotki Anki
I zawsze zapraszam... z pelaśka od Agaty... piękna jest Przezimowała i pokazuje co potrafi a dzieciów z niej zrobiłam na kilka skrzynek.. dobra matka to podstawa
szpaler z tojeści orszelinowatej miał być akcentem pod wejściowym tarasikiem ... i jest ! ... "orszelinka" wybujała w formie bardzo ułożonej i jest tak jak być miało ... czuprynki płyną a ich biel odbija się od tła ... zwłaszcza popołudniem i o zmierzchu ...
dzioby płyną sobie i zachwycają tak mnie jak i przechodzących ulicą ... tu dzioby z okna kuchennego w deszczu ...
Szukam pozytywów w negatywach..
Poczochraniec kupiony jako byle co.... już zaczyna wyglądać.... cisik jak sie patrzy.. jeszcze rok .. i pokaże co potrafi
I do całokształtu... jest kawałek cisa , był tylko zabiedzony...
Tak sobie myślę jest to nie fer, że u nas w Kielcach nigdzie nie można dostać traw Za to u Ciebie taki busz trawowy Nie można oderwać wzroku normalnie
Mam pytanie co to za roślinka rośnie za żurawkami takie duże liście podobne do kasztana?
Pozdrawiam
Sebek - godnie zastępujesz Konstancję. a nawet lepiej.... bo jej nie ma ... w chwilach nudy zapraszam na skróty.... miło sie to czyta... i wiadomo gdzie rzucić okiem w wolnej chwili
A to samofoto z auto wyzwalacza.. czyli hortka dużą a ja malutka .. jak to Mała Mi
Jak w liście to za rok pokażą co potrafią.. i lepiej, aby nie pokazywały.. bo jedne siewki mam normalne, a inne to mutanty z piekła rodem..
To rodzice Twoich.... I jak rodzice nieco mniejsze... są w cieniu wiec późno startują..
I bardzo dobrzze że jest ekspansywna, tam może się rozkrzewiać dowoli, no chyba że ją koty wyduszą bo one lubią spac pod wierzbą
to zdjęcie jeszcze sprzed wakacji, teraz nie ma bratków no i z drugiej strony posadziłam Twoja tojeść.
zostały mi jeszcze 2 doniczki, i nie wiem czy użyc jej jako zadarnienie z tyłu za tujami, czy to zły pomysł???
Myślę że sezon na prace i zmiany dobrze wykorzystałam, muszę się pokusić o zdjęcia porównawcze przed i po
buziakiiii Kochana!!