Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:48, 18 lip 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Jeśli na tym wątku powstała tablica ogłoszeń, więc zgłaszam swoją nieobecność od poniedziałku przez 2 tyg. W przeciwieństwie do niektórych urlop spędzam w odłączeniu od sieci, w ramach chwilowej walki z uzależnieniemha,ha

No to jeden wątek sie zatrzyma To ten pozytyw w negatywie
Pozrów Łukasza od Ciotki Anki
I zawsze zapraszam... z pelaśka od Agaty... piękna jest Przezimowała i pokazuje co potrafi a dzieciów z niej zrobiłam na kilka skrzynek.. dobra matka to podstawa

A to inne pelaśki od Agaty
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 22:48, 18 lip 2014

Do góry
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:47, 18 lip 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
I moje dzisiejsze zakupy- zdjecia jutro. :

jeżówka honeydew
Jeżówka 'Southern Belle'
2 hortensje great star - cudne
1 hortensja 'Polar Bear'

Sadzenie - zaplanowane

jeden miś to za mało, zobacz jakie one są piękne matko chrzestna
i skąd bierzesz jeżówki, u nas ich nie m

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:46, 18 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

śliczny mam nadzieje ze zakwitnie w tym roku.

No nie wiem Bogdziu, listki ma ale pączków nie widzę, wszakże jeszcze do końca sierpnia trochę czasu to może zakwitnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:46, 18 lip 2014

Do góry
szpaler z tojeści orszelinowatej miał być akcentem pod wejściowym tarasikiem ... i jest ! ... "orszelinka" wybujała w formie bardzo ułożonej i jest tak jak być miało ... czuprynki płyną a ich biel odbija się od tła ... zwłaszcza popołudniem i o zmierzchu ...

dzioby płyną sobie i zachwycają tak mnie jak i przechodzących ulicą ... tu dzioby z okna kuchennego w deszczu ...

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:44, 18 lip 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Doczytałam... Anek odpoczywać będziemy zimą na forum. Teraz niech się tempo kręci a skoro waga minimum to i są pozytywy

Szukam pozytywów w negatywach..
Poczochraniec kupiony jako byle co.... już zaczyna wyglądać.... cisik jak sie patrzy.. jeszcze rok .. i pokaże co potrafi

I do całokształtu... jest kawałek cisa , był tylko zabiedzony...
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:43, 18 lip 2014

Do góry
kachat napisał(a)

Bardzo dziękuję Aniu za odpowiedź! Właśnie bodziszek czerwony był moim numerem jeden, ale wyczytałam, że po paru latach brzydko drewnieje A jak jest u ciebie..?

U mnie jeszcze nie zdążył zdrewnieć, choćby ze względu na przeprowadzkę i nie myślę, żeby te niskie odmiany drewniały
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:41, 18 lip 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

a ja mam tu takiego w tamtym roku zakwitł mi jednym kwiatkiem, potem go przesadziłam i na wiosnę przymarzł, to nie wiem czy we wrześniu da radę zakwitnąć zdjęcie z tamtego roku

śliczny mam nadzieje ze zakwitnie w tym roku.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:41, 18 lip 2014

Do góry
grazyna napisał(a)
Ania

Wiem prawie wszystko o Tobie; że zmieniłaś nicka, że jesteś Babcią, że miałaś Maję,że wyjeżdżałas do Bogdzi, że miałaś Ogrodowisko u siebie, że nie masz czasu, że jesteś boska babka

Kukam do Ciebie czasami, więc zaległości wielkich niet ! Tym razem ślad zostawiam

Ja już nigdzie nie kukam.... tylko do siebie.. musicie wybaczyć ...
Budeljowo... szkoda, że wieczorkiem to motylków nie ma..
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:40, 18 lip 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Tak sobie myślę jest to nie fer, że u nas w Kielcach nigdzie nie można dostać traw Za to u Ciebie taki busz trawowy Nie można oderwać wzroku normalnie
Mam pytanie co to za roślinka rośnie za żurawkami takie duże liście podobne do kasztana?
Pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:40, 18 lip 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Seba dziękować za skrót
Chociaż ktoś daje radę
dziękować Bogu za traktorzystów
buziam

Mogę tylko odbuziować.. na wiećej nei mam siły i czasu..
I jakieś foto.. wszystkie robiłam o zmierzchu więc jakość słaba

Ogród wiecznie nieskończony 22:39, 18 lip 2014

Do góry
Było tak 03.lipca

A po dwóch tygodniach jest tak

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:38, 18 lip 2014

Do góry
ane3ka napisał(a)
No i żółtodzioby też skorzystają

Nie tylko żółtodzioby

I jedna werbenka z iluś tam....
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:37, 18 lip 2014

Do góry
Sebek - godnie zastępujesz Konstancję. a nawet lepiej.... bo jej nie ma ... w chwilach nudy zapraszam na skróty.... miło sie to czyta... i wiadomo gdzie rzucić okiem w wolnej chwili

A to samofoto z auto wyzwalacza.. czyli hortka dużą a ja malutka .. jak to Mała Mi

Mój wymarzony ogród 22:36, 18 lip 2014

Do góry
a oto rzut 1 kratka = 20 cm

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:36, 18 lip 2014

Do góry
jeżówki obsiadły motylki mocniejsze w barwie ... jeżówki bosskie som

Życie w wiejskim ogrodzie 22:36, 18 lip 2014

Do góry
bartek_luberda napisał(a)
Piękne połączenie hortensji lawendy i róży

Dzięki Beatko

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:34, 18 lip 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Kolein nie zazdroszczę, basen by się przydał,ale zająłby mi cały ogródek,
zadowalam się prysznicem.
Pozdrowienia zostawiam. Jeżówki z ostatniej przesyłki kwitną prawie wszystkie -oprócz dwóch. Ale te z kolei bardziej w liście poszły

Jak w liście to za rok pokażą co potrafią.. i lepiej, aby nie pokazywały.. bo jedne siewki mam normalne, a inne to mutanty z piekła rodem..
To rodzice Twoich.... I jak rodzice nieco mniejsze... są w cieniu wiec późno startują..
w Oborze też mogą być ogrody 22:34, 18 lip 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Alu niesamowite zmiany w Twoim ogrodzieNa tojeść uważaj bo ona bardzo ekspansywna jest. Buziaczki

I bardzo dobrzze że jest ekspansywna, tam może się rozkrzewiać dowoli, no chyba że ją koty wyduszą bo one lubią spac pod wierzbą

to zdjęcie jeszcze sprzed wakacji, teraz nie ma bratków no i z drugiej strony posadziłam Twoja tojeść.
zostały mi jeszcze 2 doniczki, i nie wiem czy użyc jej jako zadarnienie z tyłu za tujami, czy to zły pomysł???
Myślę że sezon na prace i zmiany dobrze wykorzystałam, muszę się pokusić o zdjęcia porównawcze przed i po
buziakiiii Kochana!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:32, 18 lip 2014

Do góry
dziś ganiałam obiektywem motyle ... ...

miałam cytrynowe na tarasie ... spijały sobie nektar z lawendy ...

kontrastowo nagietek ...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies