Mala_Mi
01:23, 20 sie 2014

Grembosiu.. trawy po zimie też nie zawsze piękne są ... Jałowiec brązowieje tam gdzie nie dochodzi słoneczko.. u sąsiadki od 8 lat się trzyma dobrze.. szkoda, że nie zrobiłam frontu.. jest piękny.. co prawda ja wolę kwiatki, ale mi się bardzo podoba. Ja to nazywam fajny ogród dla zapracowanych.. zawsze ładny
I pomyśleć że keidyś taki mi się podobał najbardziej.. może dlatego mi się podoba.. bo o takim marzyłam 
brr uciekam.... a do owoców są smoczki z siatki.. wrzuca sie tam owoce, warzywa i maluch sobie z tego je i się nei zakrztusi
Edit.. jak nasz będzie miał 2 zęby to paluchów do buzi nie wsadzę... bo mi je odgryzie... taki łobuz.... ma figliki w oczach.. psotnik będzie... ograniczone zaufanie musi być

brr uciekam.... a do owoców są smoczki z siatki.. wrzuca sie tam owoce, warzywa i maluch sobie z tego je i się nei zakrztusi

Edit.. jak nasz będzie miał 2 zęby to paluchów do buzi nie wsadzę... bo mi je odgryzie... taki łobuz.... ma figliki w oczach.. psotnik będzie... ograniczone zaufanie musi być