Nie tylko cebulowymi, zarażona jestem na nowo różami i trawami, ale przede wszystkim to praca i praca nad ogrodem jest teraz najważniejsza, moja obecność na ogrodowisku mnie dopinguje i dostaję dzięki Wam takiego kopa, że cieszę się jak wracam do domu z obolałym kręgosłupem, odkąd jestem na O. szaleję jak mustang
Mało efektowne, ta siata i zardzewiała wiata za siatką, ale to się zmieni za kilka lat
Już nie w doniczkach, tylko posadzone .....upragnione serby
Moje cisy! Sztuk 30. Teraz tchu nikomu z wrażenia nie zabraknie , ale za 2-3lata będą piękne . Mają jakieś 110cm z doniczką, jak widać, trzeba je będzie jednak dość mocno przyciąć, zostanie więc z 70cm .
Dziękuję za odwiedzinki i wpisy , a jeszcze bardziej za pochwały. Mało osób daje znak, że tu były, ale ja wiem, że zaglądacie. Dziś sprawdziłam jest 32320 wyświetleń mojego wątku to znaczy, że ktoś ogląda a może nawet wraca tu po jakimś czasie
Trawkę spaliłam opryskiem i posiałam od nowa, ale jest bardzo sucho i na razie nie wschodzi, a tu dowody Teraz jest paskudnie, ale jeszcze trochę i się zazieleni.
Żeby nie było tylko brzydko , to wstawiam też trochę normalności
Przynudzę??? Dziewczyna, co Ty piszesz??? Pięknie, piękniej i... jeszcze rok, a patrząc na Twoje wrzosowisko spadniemy z krzesełek.
Martuś, masz do tego łapki.