Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

asiach 23:03, 15 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Bo z trawnikiem jest dużo pracyŻeby był ładny i zieloniutki to trzeba nad nim chodzić U nas trawnik ma mąż, a ja mam rabatki

Doniu Ty to jesteś szczęściara. To ja już wiem czemu ja nie mam rabat bylinowych bo wyglądałabym jak pies Pluto - po pracy podpierałabym się na długich uszach. A tak krzaczory na rabacie i w miarę spokój pozostaje praca przy trawniku
Donia72 17:53, 16 wrz 2014

Asiu, ja teraz wzięłam się za dwie rabaty naraz i żadna nie jest w pełni skończona
JoannA 19:28, 16 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Asiu, ja teraz wzięłam się za dwie rabaty naraz i żadna nie jest w pełni skończona

U mnie Doniu prawie cały ogród rozgrzebany i nie wiem jak to ogarnę. Dzisiaj tak się spracowałam, że ledwie przywlokłam si do domu
Ale najważniejsze że pogoda podpisuje i cały dzień na świeżym powietrzu. Gdyby jeszcze troszkę popadało to byłoby super.
pozdrawiam Doniu
JoannA 21:20, 17 wrz 2014

Posiałaś trawę Dorotko. Pamiętam jak się sama męczyłam ze swoim trawnikiem i czekałam z niecierpliwością na pierwsze kiełkujące nasionka. Cudowne uczucie, a po miesiącu miałam piękny zieloniutki dywanik.
U Ciebie też za chwilę tak będzie.
Masz piękny ogród, idealnie komponujesz rośliny na rabatach.
A jeszcze musze Ci powiedzieć, że moja koleżanka z pracy jest fanką Twojego ogrodu.
Twoje poczynania w ogrodzie śledzimy od dawna, brawo Dorotko.
pozdrawiam
Iwk4 21:21, 17 wrz 2014

Przybiegłam tu z innego wątku Dzień Dobry powiedzieć właścicielce pięknego ogrodu. Dorotko, piękne kompozycje tworzysz, ogród dopieszczony, taki kolorowy, jak lubię. Pozdrawiam i zaznaczam watek. Miłego wieczoru życzę
ewsyg 21:40, 17 wrz 2014

Pozdrawiam Dorotko
Dorota123 19:46, 18 wrz 2014

Dziękuję za odwiedzinki i wpisy , a jeszcze bardziej za pochwały. Mało osób daje znak, że tu były, ale ja wiem, że zaglądacie. Dziś sprawdziłam jest 32320 wyświetleń mojego wątku to znaczy, że ktoś ogląda a może nawet wraca tu po jakimś czasie
Trawkę spaliłam opryskiem i posiałam od nowa, ale jest bardzo sucho i na razie nie wschodzi, a tu dowody Teraz jest paskudnie, ale jeszcze trochę i się zazieleni.
Żeby nie było tylko brzydko , to wstawiam też trochę normalności
Dorota123 19:54, 18 wrz 2014

Dorota123 20:01, 18 wrz 2014

JoannA 20:02, 18 wrz 2014

Przyznajęsię Dorotko, zaglądam często ale wpisu nie zostawiam. A do ładnego ogrodu zawsze sie powraca z przyjemnością.
Trawkę podlewaj to szybciej powschodzi.
Na tej rabacie w bukszpanach masz posadzone liliowce czy jakies turzyce? Bardzo mi sie podoba ta rabata. Pozostałe też piękne, świetne zestawienie żóótej trzmieliny z brązową trawką.
pozdrowienia zostawiam