Witajcie ponownie
Dziękuję, że byłyście kiedy mnie nie było. Ja niestety na swojej wsi mam problem z internetem. "Skończył się" po prostu i musiałam czekać na nowy okres rozliczeniowy. Zalogowanie się na forum graniczyło z cudem ale utrzymanie się już nie wchodziło w rachubę. W sierpniu-wrześniu mam już mieć założony na stałe co wiąże się z pewnymi pracami bo nie mam na domu żadnego komina do którego można by było przyczepić antenę, więc pan od internetu musi zamontować maszt.
Nie próżnowałam jednak przez ten czas i tak jak się domyśliła Małgosia sadziłam

Efekty:
Zdjęcie robocze, zrobione od razu po skończeniu aby wysłać mamie. Teraz uprzątnięte ale nie mam jak zrobić zdjęcia bo u mnie pada.
Wczoraj objeździłam jakieś 20 sklepów/szkółek w poszukiwaniu miłorzęba na tę rabatę ale niestety nie znalazłam. Jeśli już są to bardzo nisko szczepione. Tak więc póki co rabata pozostaje niedokończona.
Miłorząb będzie posadzony w prawym górnym rogu. Czy wydaje Wam się, że powinnam tam jeszcze coś dosadzić? Trawy?
Kasya, Ozz - witajcie

Działka faktycznie nie jest mała. To dobrze i źle bo kupując taką nie zdawałam sobie sprawy ile będzie w niej roboty i jakie koszty pochłonie zagospodarowanie jej

Rabaty wstępnie mam już wyznaczony ale zagospodarowuję je pojedyńczo ze względu na finanse przede wszystkim. Zaczęłam od tej rabaty bo dużo czasu spędzam przy stole skąd jak już pisałam widok właśnie na tę rabatę.
Teraz wzięłam się za rabaty wzdłuż kostki od podjazdu do domu i dalej zamierzam robić przód domu bo dopóki nie ma dużego tarasu za domem czas spędzamy na małym tarasiku przed domem.
Tu początki rabaty wzdłuż alejki: